Prodej rodinného domu, Mostek, 197 m2

Mostek


8 795 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 41 914 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mostku

Popis

Chcete bydlet v přírodě a mít kolem sebe jen pár sousedů a samé lesy? A zároveň hledáte objekt, který Vám bude i vydělávat? Pak pro Vás mám okamžité řešení.

Rodinný dům o zastavěné ploše 277m2. Velký taneční sál, který je možné využit i jako místní hospodu. Rozlehlá plocha pozemku téměř 4000 m2. Venkovní terasa s posezením a grilem. A to jsou jen základní body, které tento objekt může nabídnout.

Dům se dříve využíval na pronájem i bydlení zároveň, místa je zde dostatek pro všechny a kdo by chtěl, může v této tradici pokračovat dál. Zároveň je výhodou zřídit zde i místní hospodu. V obci je o ní zájem a v tuto chvíli se zde žádná neprovozuje. Pro hladký provoz Vám bude k dispozici prostorná a vybavená kuchyňská linka, kulečník nebo velký taneční sál. Využít samozřejmě můžete i sklepní prostory, které jsou přímo dělané na uskladnění vína či suchých surovin.

Pokud byste zde nechtěli bydlet, je možné celý objekt pronajímat a využít ho jako výhodnou investici. Obec Souvrať - Mostek je krásná svoji přírodou, ale i skvělou lokalitou. Nádhernou procházkou dojdete například k Lesu Království a její dechberoucí přehradu nebo na Zvíčinskou vyhlídku. 10 minut autem je ale i ZOO Dvůr Králové nad Labem. Objekt je možný pronajímat po pokojích nebo jako celek. Pojme až 12 lidí. Nemovitost je přesně na turistické trase, která vede ze Dvora Králové dál do Mostku.

Náklady na takto velký objekt jsou minimální díky krbovým kamnům s centrálním rozvodem a solárním panelům sloužících na ohřev teplé vody.

Velký pozemek Vám poskytne dostatek soukromí, ale i další možný rozvoj podnikání.

Budu se na Vás velmi těšit na prohlídkách. Volejte kdykoliv.

Cena
8 795 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Mostek
ID
0020-NP09519
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
197 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
727 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Sabina Kotrčová

Sabina Kotrčová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mostku (okr. Trutnov).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky