Prodej bytu 1+kk, Milovice, Topolová, 29 m2

Topolová, Milovice


2 460 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 724 Kč /měs.

(provize zahrnuta v ceně)


Regionální dodavatelé v Milovicích

Popis

Nabízíme vám možnost koupě jednotky 1+kk o celkové podlahové ploše 28,5 m2, s balkonem, sklepní kójí a parkovacím místem v ceně. Bytová jednotka se nachází v nově vznikajícím rezidenčním projektu Rezidence Pod Liškami, v těsném sousedství vilové zástavby města Milovice nad Labem a parku Mirakulum.

Projekt nabízí byty o různých dispozicích a velikostech, s balkony či terasami, některé byty mají vlastní předzahrádku a vždy mají parkovací místo. Další nabídku naleznete na stránkách projektu "Podliskami"


Jednotka se nachází ve 2NP a je členěná na vstupní chodbu (2,6 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (17m2), koupelnu (4,3m2). Součástí bytu je balkon (2m2) s výhledem do zeleně, sklepní koje, i parkovací místo u domu.

Projekt Rezidence Pod Liškami nabízí soukromí menšího rezidenčního domu, každý z bytů je ukázkou nadčasového a minimalistického designu. Jedná se o moderní bydlení, které lze využít jako startovací bydlení či možnost pořídit si investiční byt k dalšímu pronájmu.
Milovice nabízí komfort klidného a dostupného bydlení, zábavu, odpočinek a blízkost přírody na jednom místě jako málokteré město v těsné blízkosti Prahy. Téměř rekreační lokalita s rozmanitou přírodou spolu s plnou občanskou vybaveností a městskou infrastrukturou dělají z Milovic ideální místo pro bydlení.
V docházkové vzdálenosti jsou k dispozici školy, školky, divadlo i kino , lékařská péče i dostatek obchodů. Pro milovníky přírody jsou tu možnosti procházek, cyklistiky a návštěv dětského zábavního parku Mirakulum. Nechybí ani unikátní rezervace divokých koní nebo adrenalinový tankodrom pro fanoušky motorismu.

Vlakové spojení z Milovic do Prahy je pohodlné a rychlé. Přímá linka v rámci PID Vás zaveze do centra Prahy. Celá cesta trvá cca 45 min. a vlaky jezdí pravidelně po celý den. Pro cestu autem lze využít dálnici D11, silnici R10 a pak jste na Černém Mostě za 20 min.

Předpokládaný termín nastěhování je leden 2026.

Cena
2 460 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provize zahrnuta v ceně
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Topolová, Milovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
29 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
29 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Blanka Benešová

Ing. Blanka Benešová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Milovicích (okr. Nymburk).

Podobné nabídky