Pronájem bytu 1+kk, Dobrovice, 9. května, 25 m2

9. května, Dobrovice


5 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 2 000 Kč/měsíčně, + voda/čtvrtletně)


Regionální dodavatelé v Dobrovici

Popis

Exkluzivní příležitost pronájmu bytu 1+ kk v klidné části obce Dobrovice (7 km od Mladé Boleslavi).
Byt o celkové velikosti 25 m2 v přízemí rodinného domu se samostatným vchodem je částečně zařízen nábytkem a spotřebiči. Byt má pokoj s oknem do zahrádky, předsíňku s kuchyňským koutem vybavenou velkou lednicí s mrazákem, dvouplotýnkovým elektrickým vařičem a mikrovlnou troubou. Prostorná koupelna se sprchovým koutem je společná s WC. Po dohodě s majiteli je možné využít i posezení na zahradě.
Parkování je u domu na komunikaci.

Obec Dobrovice disponuje veškerou občanskou vybaveností. Najdete zde poštu, knihovnu, zdravotní středisko, supermarket, čerpací stanici pohonných hmot, základní a mateřská školu, restaurace, kino, sportovní i kulturní příležitosti, malé obchůdky a další běžné služby. K dopravě lze využít autobusové spoje PID, vlakové spoje na trati Nymburk - Mladá Boleslav a 5 minut od města vede dálnice D10 směr Praha nebo Mladá Boleslav - Liberec.

Majitelé požadují nájemné ve výši 5 500,- Kč měsíčně + 2 000,- Kč (elektřina, plyn) + čtvrtletní platba za spotřebu vody. Vratná kauce (jistota) ve výši 7 500,- Kč. Provize RK 18 125,- Kč vč. DPH.
K nastěhování od 1.11.2024.

Domluvte si prohlídku a včasnou rezervaci.

“Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.”

Cena
5 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 2 000 Kč/měsíčně, + voda/čtvrtletně
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
9. května, Dobrovice
ID
1024MD29
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
25 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Monika Dančová

Monika Dančová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Dobrovici.

Podobné nabídky