Prodej chalupy, Loučná pod Klínovcem - Háj, Háj č.ev., 220 m2

Háj č.ev., Loučná pod Klínovcem, okres chomutov


12 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 001 Kč /měs.

(včetně právního servisu a odměny rk)


Regionální dodavatelé v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Horská chalupa o velikosti 220 m² na stavebním pozemku o rozloze 1012 m², s nádhernými výhledy na Klínovec a Fichtelberg - Háj 52, Loučná pod Klínovcem.
Tato nemovitost je ideální pro osobní rekreaci nebo podnikatelský záměr, například provozování penzionu či ubytování. Ski Areál Klínovec je vzdálen pouhé 2 minuty (1,5 km) a Fichtelberg Cable Car v Oberwiesenthalu je dosažitelný za 13 minut.

Chalupa prošla kompletní rekonstrukcí oken a celé první patro je nově zrekonstruované. Nabízí pět prostorných pokojů a zařízenou kuchyň. Velká koupelna je vybavena dvěma oddělenými sprchovými kouty a dvěma samostatnými toaletami, které jsou rozdělené pro ženy a muže. V přízemí je samostatný vchod, obývací pokoj s krbem, sprchový kout, toaleta, technická místnost, dílna, garáž a prostor pro uskladnění uhlí. Pod úrovní terénu se nachází suchý kamenný sklípek. Půda nabízí velkorysý prostor s vysokým stropem a je možné ji upravit pro další obytné pokoje.

Teplou vodu zajišťují fotovoltaické panely na střeše s třemi vysokokapacitními bojlery. Ústřední topení je na tuhá paliva. Dům je zabezpečen alarmem.

Lokalita domu je výjimečná svou polohou jen 2 minuty od Ski areálu Klínovec a přímým spojením ski busem, který staví před domem. Je to ideální místo nejen pro milovníky zimních sportů, ale i pro letní sporty, turistiku a podnikatelské aktivity spojené s ubytováním. Tato nemovitost nabízí široké možnosti využití v krásném horském prostředí.

Pokud hledáte místo, kde budete moci strávit klidné chvíle nebo podnikat obklopeni přírodou tento dům by mohl být tou pravou volbou pro vás.
Těšíme se, že vám budeme moci nemovitost osobně představit a pomoci vám s jakýmkoli dalším krokem k případnému nákupu.

Cena
12 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a odměny rk
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Háj č.ev., Loučná pod Klínovcem, okres chomutov
ID
918561
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
138 m2
Podlahová plocha
220 m2
Plocha nemovitosti
1012 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Telekomunikace
Telefon, Internet
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Švec

Jiří Švec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Loučné pod Klínovcem.

Podobné nabídky