Prodej pozemku pro bydlení, Nový Oldřichov, 3002 m2 (ID: 1590029)

Nový Oldřichov, Mistrovice u Nového Oldřichova


1 350 900 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 6 438 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Novém Oldřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Chcete si vybudovat svůj vysněný domov v atraktivní a klidné lokalitě? Máme pro vás exkluzivní nabídku! Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 3002 m² v malebné obci Nový Oldřichov, který je ideální pro výstavbu jednoho nebo dvou rodinných domů. Tento mírně svažitý pozemek se nachází v tiché části obce, kde vám poskytne dostatek soukromí a klidu, přesto však budete mít snadný přístup k místnímu okolí.

Velkou výhodou pozemku je kompletní příprava inženýrských sítí přímo na jeho hranici. Voda, elektřina, plyn i kanalizace jsou již k dispozici, což vám umožní zahájit stavbu bez zbytečných průtahů a složitých administrativních úkonů.

Dalším benefitem je výborná dostupnost – pozemek je přístupný po zpevněné místní komunikaci, což zaručuje pohodlný příjezd a rychlé spojení s okolní infrastrukturou. Díky prostorné ploše pozemku máte dostatek místa nejen na výstavbu rodinného domu, ale i na další možné využití, například výstavbu druhého domu pro pronájem.

Máte obavy ohledně financování? Nemusíte! Rádi vám pomůžeme najít nejvýhodnější možnosti financování, abyste mohli bez stresu realizovat svůj sen o vlastním bydlení.

Nejlepší způsob, jak si udělat představu o tomto skvělém místě, je osobní prohlídka. Kontaktujte našeho zkušeného makléře, který vám poskytne veškeré informace a domluví s vámi termín prohlídky.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a začněte si plánovat svůj nový domov na pozemku, který nabízí prostor, soukromí a výbornou dostupnost!

Cena
1 350 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Nový Oldřichov, Mistrovice u Nového Oldřichova
ID
0002
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3002 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Špaček

Ondřej Špaček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Novém Oldřichově.

Podobné nabídky