Prodej rodinného domu, Dobkovice, 273 m2 (ID: 1590260)

Dobkovice


7 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 743 Kč /měs.

(možnost výměny za dům, byt nebo bytový dům v lokalitě Aš, Cheb nebo Karlovy Vary)


Regionální dodavatelé v Dobkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Možnost výměny za dům, byt nebo bytový dům v lokalitě Karlovy Vary, Cheb nebo Aš.

Nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům v Dobkovicích, který prošel kompletní a náročnou rekonstrukcí dokončenou v roce 2024. Tento prostorný dům s užitnou plochou 273 m² a pozemkem o rozloze 411 m² je ideální volbou pro rodinné bydlení s dostatkem soukromí nebo jako investice pro pronájem dvou samostatných bytových jednotek.

Dispozice a vybavení domu:

Dům je rozdělen na dvě nezávislé bytové jednotky, každá s vlastním vchodem, což zajišťuje maximální soukromí. V přízemí a prvním patře se nachází byt 4+1 o ploše 94 m². Tento byt je vybaven prostornou kuchyní s krbovými kamny a výměníkem, které v případě potřeby vytopí celý dům a ohřejí vodu. Dále zde najdete čtyři pokoje, koupelnu s WC, botník, dvě spíže a technickou místnost s elektrickým bojlerem a kotlem. Z chodby je přímý vstup na terasu o rozloze 16 m², která poskytuje klidné místo pro odpočinek s výhledem na zahradu.

V prvním patře a půdní vestavbě se nachází druhý byt 4+kk o ploše 130 m². Tento byt nabízí moderní obývací kuchyň, tři prostorné pokoje, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Z bytu je přístup na balkón o rozloze 8,5 m² a také na velkou terasu o ploše 40 m², která je propojena s menší zahrádkou. Tato terasa je ideálním místem pro venkovní posezení a grilování.

Technické zázemí:

V suterénu domu se nachází vytápěná garáž s dílnou o ploše 33 m², dva praktické sklípky a technické místnosti s WC a umyvadlem. Oba byty disponují samostatným měřením spotřeby vody, elektrické energie a vytápění, což zajišťuje maximální komfort a úsporu nákladů. Každá bytová jednotka má vlastní elektrický kotel na vytápění a elektrický bojler na ohřev vody. Spodní byt má navíc krbová kamna s výměníkem, které mohou v případě potřeby zajistit vytápění a ohřev vody pro celý dům.

Připojení na sítě a parkování:

Dům je napojen na elektrickou energii, veřejný vodovod a odpad je sveden do vlastní čističky odpadních vod. Parkování je zajištěno v prostorné garáži nebo na pozemku před domem. Díky poloze na trase Děčín-Ústí nad Labem je zajištěn rychlý dojezd do obou měst, přičemž okolní krásná příroda je ideální pro houbaření, rybolov a relaxaci.

Lokalita a okolí:

Dobkovice jsou ideální lokalitou pro ty, kteří hledají bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň chtějí mít městské vybavení na dosah ruky. Díky dojezdu pouhých 10 km do Děčína nebo Ústí nad Labem máte vše potřebné v dosahu – od obchodů a služeb až po školy a zdravotnická zařízení.

Udržování a vylepšení domu:

Majitelé dům neustále udržují a vylepšují, což dokládá nedávno dokončená výměna vjezdových a garážových vrat, která jsou nyní ovládána jedním dálkovým ovládáním, a instalace markýzy na terase. Tento dům je připraven k okamžitému nastěhování a nabízí komfortní a moderní bydlení.

Pro více informací navštivte samostatnou webovou stránku na adrese: https://ondrej-spacek.cz/dum-dobkovice. Doporučujeme osobní prohlídku této výjimečné nemovitosti.

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
možnost výměny za dům, byt nebo bytový dům v lokalitě Aš, Cheb nebo Karlovy Vary
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Dobkovice
ID
0069
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
273 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
358 m2
Plocha nemovitosti
411 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Špaček

Ondřej Špaček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dobkovicích.

Podobné nabídky