Prodej rodinného domu, Kraslice, Pod Lesem, 135 m2

Pod Lesem, Kraslice


6 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 547 Kč /měs.

(Včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Kraslicích

Popis

Ojedinělá nabídka novostavby dvoupodlažního rodinného domu s podlahovou plochou 135 m2, jehož výstavba právě probíhá, a to na atraktivním stavebním pozemku o výměře 630 m2, který se nachází jen nedaleko oblíbeného lyžařského střediska Bublava - (foto domu ve fotogalerii je ilustrační a jedná se o již realizovaný projekt v jiné lokalitě).

Uvedená cena zahrnuje:
- pozemek
- kompletně dokončenou stavbu s koupelnou a toaletou v 1.NP, dokončené podkroví se střešními okny a příčkami dle požadavků klienta
- zpevněné parkování
- základní terénní úpravy

Uvedená cena nezahrnuje kuchyňskou linku se spotřebiči.

Na pořízení této nemovitosti lze pohlížet i jako na mimořádně zajímavou investiční příležitost. Objekt totiž můžete využívat nejen k bydlení, ale také komerčním způsobem, jako nájemní rekreační ubytování s výnosem cca 400 000 Kč/rok. Výše výnosu vychází z dlouholetých zkušeností pronájmu apartmánů a rekreačních domů přímo v této lokalitě. Je možné nabídnout také možnost kompletního servisu spojeného s tímto provozem, od zajištění klientů po předání, převzetí a závěrečný úklid domu.

Výše uvedené lyžařské středisko Bublava nabízí 7 sjezdovek všech kategorií obsloužených šesti vleky a lanovkou s celkovou kapacitou 4 300 osob za hodinu. Doslova ráj zde najdou i běžkaři s výborně udržovanými stopami propojenými přes Krušnohorskou magistrálou s německou Kammloipe. To vše je v letních měsících využíváno pro cyklotrasy s perfektním zázemím a též pro náročnější sjezdové dráhy obsloužené vleky. Velkou přidanou hodnotou je také nedaleké horské středisko Klínovec vzdálený 35 minut jízdy a za pouhých 15 minut dojedete do německého Schönecku. Ten nabízí středisko s lyžováním na červené a modré sjezdovce, jehož součástí je celoroční aquapark a rozsáhlý bikepark pro bikery všech kategorií, od rodin s dětmi, po náročné sjezdaře. Navíc se v Schönecku domluvíte s personálem česky.

V lokalitě je silná poptávka po kvalitním ubytování od českých i zahraničních turistů.

Velmi příznivým faktorem jsou též komfortní dojezdové časy a vzdálenosti z Prahy, Plzně a Karlových Varů s tím, že po kompletním dokončení dálnice Praha – Karlovy Vary je další vzestup cen obdobných nemovitostí v této lokalitě prakticky nevyhnutelný.

Budu se těšit na setkání s Vámi.

Cena
6 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Pod Lesem, Kraslice
ID
561
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
630 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kraslicích.

Podobné nabídky