Prodej bytu 3+kk, Prostějov, Mlýnská, 141 m2

Mlýnská, Prostějov


8 473 410 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 382 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Prostějově

Popis

Výjimečný byt 3+kk s terasou a lodžií v rezidenci Mlýnská v Prostějově
Nenechte si ujít příležitost vlastnit exkluzivní byt o dispozici 3+kk, který se nachází v moderním rezidenčním komplexu v samotném centru Prostějova. Tento prostorný byt o celkové rozloze 141,3 m2 nabízí prvotřídní komfort spojený s nadčasovým designem. V bytě najdete světlý obývací pokoj propojený s moderní kuchyní, ideální pro rodinná setkání či večery s přáteli. Ložnice jsou navrženy s důrazem na maximální soukromí a klid. Z bytu se vstupuje na lodžii (4 m2) s výhledem na ulici Palackého.

Hlavní chloubou je velká terasa (30 m2), situovaná do tichého vnitrobloku, která nabízí dostatek prostoru pro venkovní grilování či relaxaci pod širým nebem. K bytu také patří technická místnost a dostatek úložných prostorů, což zajišťuje pohodlí a pořádek.

Prémiové vybavení a vysoký standard:
• Parkování: parkovací místo v přízemí domu, což je velkou výhodou v centru města. • Úložné prostory: Byt zahrnuje sklepní kóji o velikosti 2,5 m2 a praktickou technickou místnost.
• Energetická úspornost: Rezidence splňuje nejpřísnější standardy energetické efektivity, včetně fotovoltaických panelů, které snižují provozní náklady. Samozřejmostí je také výborná akustická izolace pro klidné bydlení.

Ideální lokalita:
Rezidence se nachází v těsné blízkosti všech důležitých služeb a kulturního vyžití Prostějova. Vše, co potřebujete, je na dosah ruky – obchody, restaurace, školy i veřejná doprava. Tento byt je ideální volbou jak pro rodiny s dětmi, tak i pro jednotlivce, kteří ocení kombinaci luxusu a pohodlného městského bydlení.

Podrobnější informace, včetně půdorysu a orientace bytu, najdete na webu rezidence-mlynska.cz/byt01. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Cena
8 473 410 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Mlýnská, Prostějov
ID
130971
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
104 m2
Patro
2. z 5
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
141 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Začal

Pavel Začal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Prostějově.

Podobné nabídky