Dražba rodinného domu, Luboměř, 130 m2

Luboměř


960 000 Kč /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Luboměři

Popis

Rodinný dům je samostatný objekt. Stavba má 1 nadzemní podlaží. Dům je částečně podsklepený. V objektu je půda a nemá vybudované podkroví. Základy má smíšené a objekt je cihlové konstrukce. Tloušťka obvodové konstrukce činí 70 a 45 cm. Stropy jsou s rovnými podhledy, střecha je sedlová, krytinu tvoří pálená taška a eternitové šablony a klempířské prvky jsou pozinkované. Vnější omítky jsou vápenocementové a zateplení pláště není provedeno. Objekt byl postaven odhadem v roce 1870, část objektu, která není evidována v katastrální mapě, byla přistavěna cca v roce 1970.
Celkový stav objektu lze charakterizovat jako dobrý. Část rodinného domu (tzv. výminek) o dispozici 1+1 je v původním stavu a neodpovídá současným standardům bydlení – vybavením kuchyně a chybí zde koupelna a WC. V části rodinného domu, která je k datu ocenění obývaná, byla v roce 2015 provedena celková rekonstrukce interiéru - dispozice této části je také 1+1. Obě části domu jsou vzájemně přístupné přes dvůr. Vnitřní omítky jsou vápenocementové. Okna jsou kastlová v původní části domu a plastová s dvojsklem v rekonstruované části. Příslušenství oken chybí. Obytné místnosti jsou orientované na jihovýchod a jihozápad. Kuchyňské vybavení tvoří kamna na tuhá paliva v původní části domu a kuchyňská linka a elektrický sporák v rekonstruované části. V koupelně se nachází rohová vana a umyvadlo a na toaletě se nachází klasická toaleta. Interiérové dveře jsou dřevěné plné a dřevěné prosklené, zárubně jsou ocelové a dřevěné a vchodové dveře jsou dřevěné. Osvětlovací techniku tvoří lustry.
Podlahové krytiny v jednotlivých typech místností: ostatní: cementový potěr, kuchyně: teraco v původní části, laminátová plovoucí podlaha v rekonstruované části, místnosti: lino v původní části, laminátová plovoucí podlaha v rekonstruované části, chodba: teraco v původní části, keramická dlažba v rekonstruované části, koupelna, WC: keramická dlažba. Další vybavení rodinného domu tvoří anténní rozvody. Do domu je zavedena elektřina o napětí 230 a 400 V a je dodávána z rozvodné sítě. Voda je přivedena z obecního vodovodu. Svod splašků je řešen do jímky. Zemní plyn není zaveden. Vytápění zajišťuje v rekonstruované části domu kotel na tuhá paliva, topná tělesa tvoří závěsné radiátory a ohřev vody zajišťuje bojler. V původní části domu je vytápění řešeno lokálně.
Celková výměra pozemku činí 890 m2. Sklon pozemku je mírně svažitý. Pozemek je oplocený dřevěným plotem.
Na pozemku se dále nacházejí vedlejší stavby - stodola, přístřešek a studna. Dalším příslušenstvím rodinného domu jsou venkovní úpravy - přípojky elektřiny a vodovodu, jímka, oplocení včetně vrat a vrátek, zpevněné plochy.
Trvalé porosty – ovocné a okrasné dřeviny.

Cena
960 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Luboměř
ID
205 EX 67/24 - 43
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
890 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

exdrazby.cz infolinka

exdrazby.cz infolinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky dražby rodinných domů v Luboměři.