Prodej komerčního pozemku, Dubí, 30339 m2

Dubí u Teplic


33 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 160 604 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dubí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Prodáváme výjimečný komerční areál o rozloze 30 339 m² v okrajové části města Dubí, okres Teplice, konkrétně v části Bystřice. Tento rozlehlý prostor je ideální pro podnikatele a investory hledající zázemí pro průmyslovou výrobu, skladování či další podnikatelské aktivity s velkým potenciálem.

Areál a jeho výhody
Areál je plně oplocený, což zajišťuje vysokou míru bezpečnosti a soukromí. Najdete zde zpevněné plochy, travnaté pozemky a funkční budovy připravené k okamžitému využití nebo přizpůsobení podle vašich potřeb. Přístup je zajištěn zpevněnou komunikací, což usnadňuje logistiku a umožňuje snadný pohyb těžké techniky a nákladní dopravy.

Kompletní infrastruktura
Areál je napojen na vodovod a disponuje elektrickou přípojkou s vlastní trafostanicí, což poskytuje nezávislé a stabilní zásobování elektřinou. To je obrovskou výhodou zejména pro energeticky náročné provozy. Historicky byl areál od roku 1993 využíván firmou na zpracování dřeva, což dokazuje jeho dlouhodobou provozní připravenost a široké možnosti využití.

Možnosti využití
Podle územního plánu je tento areál veden jako manipulační plocha pro průmyslovou výrobu, což znamená, že prostor můžete využít pro výstavbu nových průmyslových, skladovacích nebo výrobních hal. Lze jej také přizpůsobit pro zemědělské stavby či jiné podnikatelské projekty. Případná změna užívání umožňuje přizpůsobit prostor specifickým potřebám vašeho podnikání.

Strategická poloha
Areál se nachází v obci Dubí, s výborným napojením na silnici 1. třídy a dálnici vedoucí do Německa. Německá hranice je pouhých 10 km od areálu, což je zásadní výhoda pro firmy zaměřené na mezinárodní obchod a logistiku. Tato strategická poloha umožňuje rychlý a efektivní přesun zboží nejen v rámci České republiky, ale i do dalších evropských zemí.

Proč zvolit tento areál?
Tento prostor nabízí nejen velkorysou rozlohu přes 30 000 m², ale i plně funkční infrastrukturu a flexibilitu využití. Je ideální volbou pro společnosti, které potřebují prostorné zázemí pro výrobu, skladování nebo jiné průmyslové činnosti. Díky své strategické poloze je navíc skvělým bodem pro podnikání s mezinárodním dosahem.

Areál je připraven na okamžité využití nebo další rozvoj, ať už plánujete rozšíření své činnosti, nebo hledáte investiční příležitost pro nové projekty. Díky oplocení a přístupu po zpevněné komunikaci je vhodný i pro podniky s vysokými nároky na logistiku a bezpečnost.

Kontaktujte nás
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Tento komerční areál představuje jedinečnou příležitost pro rozvoj vašeho podnikání a je připraven stát se vaším klíčovým zázemím.

Tato nabídka představuje skvělou investici do budoucnosti s neomezenými možnostmi využití.

Cena
33 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Dubí u Teplic
ID
0110
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
30339 m2
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Špaček

Ondřej Špaček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních pozemků v Dubí.

Podobné nabídky