Prodej pozemku pro bydlení, Plzeň - Božkov, 5285 m2

Plzeň, Božkov


19 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 94 838 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji stavební pozemky o celkové rozloze 5 285 m² pro využití na stavbu až 9 rodinných domů (z toho jsou 2 dvojdomy) v klidné části obce Božkov. Do konce roku 2024 jsou AKČNÍ CENĚ. Pozemky jsou již na katastru rozdělené a dva jsou rezervované, což umožní rychlejší návratnost investice. Územní plánování umožňuje stavbu domů různých typů. Nachází na okraji obce Plzeň - Božkov v klidné části. Pozemky jsou určen pro stavbu rodinných domů a nabízí velký potenciál pro investici. Pozemky budou předány se stavebním povolením.
V ceně je realizace příjezdové cesty mezi domy, el. přípojky (již jsou zrealizované) a přípojky pitné vody a kanalizace na každém pozemku. Zároveň je v ceně vykácení stromů. Voda je řešena vrtem a zásobníkem s úpravnou vody. Kanalizace bude přechodně řešena jímkou/ČOV než bude napojena na obecní kanalizaci.
V okolí jsou zahrady a pole a v pěší vzdálenosti je jezdecká stáj. V pěší vzdálenosti je i zastávka MHD.
Jednou z výhod tohoto pozemku je hotový projekt na bytové domy.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Plzeň, Božkov
ID
0118
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
5285 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt, Jímka
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Karel Chval

Karel Chval

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Plzni.

Podobné nabídky