Prodej pozemku pro bydlení, Velká Chmelištná, 20199 m2

Velká Chmelištná


3 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 680 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Velké Chmelištné

Popis

Prodej stavebních pozemků s menším rodinným domem v obci Velká Chmelištná, okres Rakovník

Nabízíme k prodeji soubor pozemků o celkové výměře cca 20 199 m2, z čehož cca 3 800 m2 je určeno k výstavbě dvou rodinných domů se dvěma nadzemními podlažími a sedlovou střechou. Koeficient zastavitelnosti činí 20 %. Pozemky se nacházejí v klidné obci Velká Chmelištná, okres Rakovník, a jsou ideální pro venkovské bydlení nebo rodinnou farmu. V ovocném sadu naleznete mladé stromy a keře, které vydatně plodí.

Na pozemku se nachází menší rodinný dům postavený ze sestavy kontejnerů (10 m x 6 m x 2,8 m), který má již přidělené číslo popisné. Dům byl využíván k celoročnímu bydlení a je vybaven topením v každé místnosti, kuchyňskou linkou a koupelnou. Zbývá dokončit střechu a fasádu. Tento dům může sloužit i jako chata nebo jako zázemí během výstavby nových rodinných domů.

Pozemek je připraven pro stavbu, včetně přípojek a stavebních povolení. Na pozemku se nachází čistička odpadních vod (ČOV), vrt na vodu a elektrická přípojka. V těsné blízkosti je trafostanice. Ke stavební části vedou dvě příjezdové cesty napojené na obecní silnici.

Obec Velká Chmelištná se pyšní malebnou návsí s třemi rybníky a tradičními statky. V blízkosti se nachází bývalý lovecký zámeček Sv. Hubert a možnost letního koupání nabízí rybníky na Zdeslavi. Veškerá občanská vybavenost je dostupná v nedaleké obci Čistá nebo v 14 km vzdálených Kralovicích.

Pokud hledáte klidné místo s výbornými podmínkami pro stavbu a s krásnou přírodou na dosah, neváhejte nás kontaktovat pro více informací či domluvu prohlídky.

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Velká Chmelištná
ID
03165
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
20199 m2
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslava Chvojková

Miroslava Chvojková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velké Chmelištné.

Podobné nabídky