Prodej rodinného domu, Planá, 87 m2 (ID: 1590662)

Planá


6 799 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 402 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme exkluzivně k prodeji naší novou nízkoenergetickou dřevostavbu Easy 100. Jedná se o čtvercový bungalov 3+kk o zastavěné ploše 107m2 a s užitnou plochou 87m2.
Dům obsahuje dvě ložnice, obývací pokoj propojený s kuchyní, koupelnu, technickou místnost, samostatné WC, předsíň a spíž.
Vytápění domu je řešeno tepelným čerpadlem s teplovodním podlahovým topením a krbovými kamny. V kombinaci s kvalitními trojskly u oken je energetická náročnost domu velmi nízká. Klient má možnost se podílet na výběru interiéru (obklady a dlažby, sanita, dveře a obložky, podlahy). V ceně domu je polodekor oken, 1x interiérové posuvné dveře do pouzdra a střešní krytina je taška pálená v barvě antracit.
Zdrojem vody bude vrtaná studna na pozemku. Odpadní vody budou svedeny do čistírny odpadních vod (ČOV).
Dům se nachází v obci Svahy vzdálené 8km od Plané a 20km od Tachova, kde na Vás dýchne klidné vesnické prostředí a čerstvý vzduch.
K plnému vybavení domu stačí doplnit kuchyňská linka a nábytek.

Projekt je ve fázi zhotovené výkresové dokumentace. Dům bude vystavěn a předán do 10-11 měsíců od podpisu smlouvy. Finální podoba domu je v přiložené projektové dokumentaci.

V případě zájmu o podrobnější informace mě neváhejte kontaktovat.

Cena
6 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Planá
ID
006
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
87 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
87 m2
Plocha nemovitosti
971 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Matěj Končal

Matěj Končal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plané (okr. Tachov).

Podobné nabídky