Pronájem bytu 1+kk, Praha - Písnice, Švihovská, 32 m2

Švihovská, Praha 4 - Písnice


14 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+služby +kauce +provize)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Prohlídkový den: 07.10.2024 odpoledne a večer

Nabízíme Vám k pronájmu světlý a slunný byt s balkónem který je volný k nastěhování. Nachází se ve třetím patře bez výtahu a má velká okna směrovaná na východ. Dům se nalézá v klidné části Písnice s dobrou dostupností do centra Prahy.

Byt má dispozici 1+kk a jeho celková rozloha je 32 m2 plus balkón (5,5 m2) a je vhodný pro pro 1, maximálně 2 osoby.

Byt je nezařízený, nabízí kuchyňskou linku kde je k dispozici elektrická varná deska, trouba, digestoř, dřez. Pračka a chadnička jsou na dožití. Ukládání věcí je možné ve vestavné sříni v chodbě.

K bytu náleží prostorná sklepní i kóje, která se nachází v suterénu. Parkování jednoho auta je možné na parkovacím místě kousek od vchodu do domu. V domě je možnost uskladnění kol ve vyhrazené místnosti.

Nájemné je 14.000,-Kč/měs, zúčtovatelné poplatky činí 3.000,- Kč/měs, elektřina se převede na nájemce. Vratné depozitum ve výši 20.000,- Kč. Provize RK je jeden měsíční nájem plus DPH.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat.
Zároveň doporučujeme shlédnout virtuální prohlídku.

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+služby +kauce +provize
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Švihovská, Praha 4 - Písnice
ID
OP-24-00035
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
32 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jana Kuželíková

Bc. Jana Kuželíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 4.

Podobné nabídky