Prodej louky, Lelekovice, 3564 m2

Lelekovice


990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 718 Kč /měs.

(Cena je včetně provize.)


Regionální dodavatelé v Lelekovicích

Popis

Nabízím k prodeji soubor pozemků v obci Lelekovice. Máte jedinečnou možnost vlastnit kousek tamní krásné přírody. Lelekovice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládají se na rozhraní Drahanské a Bobravské vrchoviny. Jejich katastrální území má rozlohu na 7,29 km². Žije zde přibližně 2 000 obyvatel. Obcí protéká potok Ponávka, kterého můžete kousek vlastnit.

Část pozemků protíná stezka zdraví, která vede kolem Ponávky z Brna o končí právě v Lelekovicích

Ponávka je také svazek obcí Česká, Lelekovice, Vranov, který sdružuje tři obce v okrese Brno-venkov těsně za severními hranicemi města Brna. Obcemi protéká právě potok Ponávka, který dále po proudu v Brně protéká potrubím a vlévá se do Svitavy. Hlavními společnými znaky obcí mikroregionu je velký rozvoj v posledních letech a těsná vazba na město Brno. Tradičně dobrá spolupráce obcí vyústila v založení mikroregionu za účelem společného řešení problematiky životního prostředí, turistiky, nabídky pro bydlení a podnikání.

Součástí souborů pozemků je:
- vodní plocha, o celkové výměře 427 m2
- lesní pozemek, o celkové výměře 404 m2
- trvalý travní porost, o celkové výměře 1683 m2
- ostatní plocha, o celkové výměře 1050 m2

Pokud vás Lelekovice zaujaly a chcete být jejich součástí a chránit tamní přírodu, zavolejte mi a já vám to umožním.

Cena
990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize.
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Lelekovice
ID
13602
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3564 m2
Komunikace
Asfaltová, Neupravená
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Renata Válková

Renata Válková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje louk v Lelekovicích.

Podobné nabídky