Prodej rodinného domu, Snědovice, 280 m2

Snědovice


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(K Jednání)


Regionální dodavatelé v Snědovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji bývalý mlýn v malebném kraji u obce Snědovice. Pokud hledáte zajímavé a výjimečné místo s historií sahající na počátek 19 století a máte chuť vlastnit ojedinělou nemovitost je tato nabídka právě pro Vás.

Bývalý vodní mlýn se skládá ze dvou stavení, hlavní budovy a náhonu. Hlavní budova v posledních letech prochází rekonstrukcí, nová střecha, čistička odpadních vod, topení, ohřev vody, odpady a rozvod vody. Tří patrová budova s dochovanou původní fasádou je připravena k vnitřním úpravám dle přání nového majitele. V současné chvíli má hlavní patro jednu hlavní místnost a dva pokoje, stejně tak prostorná půda. V suterénu je příprava na koupenu s toaletou a další prostory. Budova náhonu slouží jako místo pro uskladnění dřeva.

Součástí prodeje je i několik přilehlých pozemků o celkové výměře 4003 m2. kdy největší část je volné prostranství okolo cesty kde v minulosti vedl potok Obrtka k náhonu. V dnešní době teče naproti pod cestou.

Jedná se o ojedinělou nemovitost, která je zaznamenána i v databázi vodních mlýnů a je dochována bez větších přestaveb. Můžete zde realizovat svoje investiční a podnikatelské sny jako poslední mlynář Häusel za První republiky.

V obci Snědovice je malý obchod. Veškerá občanská vybavenost je v nedalekém Štětí. V okolí je spousta vyhledávaných výletních míst.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování.
Doporučujeme prohlídku.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K Jednání
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Snědovice
ID
257-NP01225
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
132 m2
Plocha nemovitosti
4003 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Voda
Místní zdroj vody, Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Dohnal

Martin Dohnal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Snědovicích.

Podobné nabídky