Prodej rodinného domu, Pátek, 168 m2

Pátek


15 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 75 298 Kč /měs.

(cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Pátku

Popis

Nadčasový nízkoenergetický pečlivě navržený rodinný dům plný moderních technologií, který právě vzniká v obci Pátek, v těsné blízkosti lázeňského města Poděbrady s bohatou občanskou vybaveností a rychlou dostupností do Prahy.

Předpokládaný termín dokončení zima 2025.

Dispozice domu nabízí novému majiteli přízemí s obývacím pokojem s přípravou na kuchyň, místem pro krbová kamna/krb, se vstupem na zastřešenou terasu, ložnici se šatnou a vlastní koupelnou, samostatnou toaletu, technické zázemí a prostornou vstupní chodbu. V patře jsou pak 3 ložnice, koupelna, chodba a šatna. U domu bude k dispozici praktické zastřešení parkovacích stání pro 2 automobily a zahradní domek.

Při stavbě je kladen důraz na použití kvalitních materiálů a udržitelných technologií. Standard zahrnuje plastová okna s izolačními trojskly a elektricky ovládanými předokenními žaluziemi, designová koupelnová sanita značek VitrA, Kaldewei, velkoformátové obklady a dlažby, Vinylové podlahy, interiérové bezfalcové dveře 2,1m vysoké, vstupní dveře bezpečnostní třídy III. Optimální teplotu a vlhkost zajistí rekuperační jednotka a podlahové vytápění napojené na tepelné čerpadlo vzduch-voda Vaillant. K dispozici bude také klimatizace Vaillant v každé obytné místnosti. Dům bude disponovat přípravou na chytrou domácnost, centrální zabezpečení včetně kamerového systému aj. Díky retenční nádrži bude možná závlaha zahrady. Dům bude mít přípravu na fotovoltaiku (instalováno bude 8 ks panelů).

Velkým benefitem projektu je možnost klientských změn, které novým majitelům dovolí přizpůsobit dispoziční řešení domů i standardy jejich požadavkům. Rozsah klientských změn je závislý na stavu dokončených prací.

V obci funguje prodejna potravin, mateřská školka, fotbalový klub a další sportoviště, plná městská infrastruktura je pak k dispozici v nedalekých Poděbradech.

Plocha domu 167,8 m2, zastavěná plocha 122 m2, zastřešená terasa 26 m2, pozemek 579 m2.

Cena
15 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Pátek
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
168 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
579 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jan Vanický

Mgr. Jan Vanický

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pátku.

Podobné nabídky