Prodej rodinného domu, Protivín, 206 m2

Protivín


10 980 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 52 327 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Protivíně

Popis

**Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu ve stylu Provence - Krč u Protivína, Jižní Čechy**

Představujeme vám jedinečný rodinný dům ve stylu Provence, nacházející se v malebné obci Krč u Protivína. Tento prostorný, světlý a perfektně udržovaný dům byl zrekonstruován s použitím poctivých materiálů, s maximálním důrazem na detail a komfort. Částečně podsklepený, nabízí moderní bydlení ve spojení s venkovským šarmem.

**Interiér domu:**
Přízemí zahrnuje prostornou kuchyň o rozloze 21 m², kde je ideální prostor pro rodinné vaření a společné stolování. Navazuje na ni velký, vzdušný obývací pokoj (30,5 m²) s francouzským oknem, které otevírá výhled a vstup do krásné zahrady. Obývací pokoj disponuje krbem, což dodává prostoru teplo a atmosféru. Dále je zde elegantní koupelna o velikosti 7 m², vstupní hala (5,7 m²) a praktický zabydlený průjezd (18 m²), který nabízí různorodé využití.

V prvním patře se nacházejí tři útulné pokoje o velikostech 7,6 m², 14,2 m² a 8,6 m², ideální jako dětské pokoje, pracovna nebo pokoj pro hosty. Prostorná chodba (10,9 m²) vede do hlavní ložnice (15,5 m²), která má vlastní šatnu (8 m²) a přilehlou koupelnu (10,6 m²) vybavenou vanou i sprchovým koutem, pro dokonalý komfort.

Dům nabízí také obytné podkroví o rozloze 66,5 m² s kuchyňským koutem a toaletou, což poskytuje další prostor pro bydlení, zábavu nebo hosty.

**Exteriér:**
Okrasná zahrada je dokonalým místem pro relaxaci a rodinné setkání. Nachází se zde pergola, ideální pro letní posezení, a letní domek, který může sloužit jako zahradní útočiště či místo pro uskladnění nářadí. Zahrada je pečlivě udržována a poskytuje klidné prostředí v soukromí.

**Lokalita:**
Krč u Protivína je malebná jihočeská vesnička, která nabízí klidné venkovské bydlení v blízkosti krásné přírody. V okolí se nachází mnoho příležitostí pro turistiku, cyklistiku a relaxaci. Protivín, který je vzdálen jen několik minut jízdy, nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně škol, obchodů, lékařské péče a kulturních zařízení. Výhodou je také rychlá dostupnost do Písku a dalších měst v regionu.

Tento nadstandardní dům kombinuje komfort moderního bydlení s kouzlem venkova. Je ideální volbou pro rodiny, které hledají kvalitní domov v nádherné lokalitě plné zeleně a klidu.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107489.

Cena
10 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Protivín
ID
N107489
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
242 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
206 m2
Plocha nemovitosti
432 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Šiller

Jiří Šiller

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Protivíně.

Podobné nabídky