Prodej rodinného domu, Hora Svatého Šebestiána, 112 m2

Hora Svatého Šebestiána


6 999 000 Kč
HYPOTÉKA od 33 355 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Hoře Svatého Šebestiána

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte dům v srdci panenské přírody? Máme pro vás jedinečnou nabídku vybavené novostavby v obci Hora svatého Šebestiána. Dům byl zkolaudován v červnu 2024. Výhodou je vynikající poloha obce, která se nachází pouhých 15 kilometrů od Chomutova a zároveň 5 kilometrů od hranic s Německem. Nemovitost je v osobním vlastnictví.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní a barovým pultem. Tento prostor je osvětlený dálkově ovládanými diodovými světly s regulací intenzity. Dále je zde koupelna s vanou, toaletou a sprchovým koutem, ložnice, pracovna, dětský pokoj (momentálně užívaný jako rozměrná šatna), vstupní chodba a zadní vchodem (z budoucí pergoly) přístupná technická místnost s toaletou a umyvadlem.

Podlahy v celém domě jsou vinylové, pod nimi 10 cm anhydridu a 20 cm izolace. Strop je ze sádrokartonu, zateplený vrstvou 50 cm foukané izolace. Obvodové stěny jsou z pórobetonu o tloušťce 30 cm, zateplené 18 cm polystyrenem. Okna jsou trojskla, vnitřní bílé, vnější v dekoru antracitu, s o 80 % vyšším obsahem argonu pro lepší izolaci. V každém okně jsou žaluzie. Vchodové dveře jsou bezpečnostní, stejně tak jako dveře k zadnímu vchodu a žebřík na půdu je protipožární.

Stavba stojí na pozemku o celkové rozloze 994 m². Obytná plocha domu je 112 m². K domu náleží také sklad nářadí o velikosti 12 m². Dům se prodává včetně veškerého vybavení, jako je lednice, pračka, trouba, varná deska, myčka, gauč, televize, skříně, stůl a další.

Vytápění zajišťuje elektrické podlahové topení odporovým drátem s doživotní zárukou ovládané termostatem z každé místnosti zvlášť přes wifi. K dispozici je také komín s revizí, připravený na umístění krbu. Elektrický kotel s výměníkem o objemu 250 l zajišťuje ohřev vody. Na pozemku pod úrovní terénu je umístěna nádrž o objemu 6 m3 na dešťovou vodu s trativodem, k němuž je připravena kabeláž na čerpadlo pro zalévání zahrady. Majitel zde ponechá i kompletní materiál potřebný k výstavbě pergoly o velikosti 4x9 m². Do obce je instalován optický kabel pro rychlejší internet, rozvod je připraven ve všech místnostech.

Měsíční náklady na bydlení činí 5 000 Kč. Dům je ideální pro rodinu s dětmi, páry hledající bydlení s dostatkem prostoru, obklopené krásnou přírodou, a zároveň v dosahu pracovních příležitostí v Německu. Dům je ihned volný k nastěhování. Buďte první, kdo využije tuto skvělou příležitost a uskuteční svůj sen o vlastním domově.

Doporučuji osobní prohlídku. Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte kdykoliv oslovit makléře.

Cena
6 999 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Hora Svatého Šebestiána
ID
00019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
112 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
140 m2
Plocha nemovitosti
994 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Tripal

Martin Tripal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hoře Svatého Šebestiána.

Podobné nabídky