Prodej rodinného domu, Dřísy, Habrová, 210 m2 (ID: 1591480)

Habrová, Dřísy


10 750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 51 231 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dřísech

Popis

Nabízím Vám prostorný rodinný dům se zahradou v klidné obci Dřísy v okrese Praha - Východ. Dvougenerační rodinný dům byl postaven ve 20. letech minulého století a až do nedávna zde žili původní majitelé, kteří dům a zahradu udržovali ve výborném stavu. 

Dům má 2 nadzemní a 1 podzemní podlaží, každé o výměře 105 m². V přízemí se nachází obývací pokoj, 3x ložnice, šatna, kuchyň, koupelna, wc a chodba. V prvním patře naleznete tři samostatné ložnice, šatnu, kuchyň a spíž. V suterénu je několik skladovacích místností. Pokoje mají dřevěné podlahy a původní okna byla nahrazena plastovými okny. Dům je zděný. V zahradě vedle domu je dílna s garáží a skladovým prostorem, a také samostatný skleník vytápěný kotlem na tuhá paliva. V zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy a keře, které vytvářejí příjemná zákoutí a v horých letních dnech poskytují úkryt před sluncem. Dům je vytápěn elektrickým kotlem, je připojen na obecní vodovod a kanalizaci. Velkou výhodou je, že v domě lze vybudovat dva samostané byty, každý o výměře 100 m². Na zateplení domu a snížení energetické náročnosti budovy lze získat dotaci od státu. 

Dům může být také velice dobrou investiční nemovitostí, pro vybudování letního bytu v prvním patře, protože během letních měsíců je oblast ve které se Dřísy nacházejí hojně navštěvovaná milovníky koupání a vodních sportů. Dřísy sousedí s obcemi Konětopy a Lhota ve kterých se nacházejí oblíbená přírodní koupaliště v zatopených pískovnách. V blízkém okolí jsou pak další místa pro koupání a relax u vody, jako jezero Křenek v Ovčárech a nebo Proboštská jezera u Staré Boleslavi. Vše v krátké dojezdové vzdálenost na kole, nebo autem.

V rámci občanské vybavenosti naleznete přímo v Dřísech obecní úřad, poštu, základní a mateřskou školu, obchod s potravinami, restauraci, autobusovou a vlakovou zastávku. Nejbližším městem je Brandýs Nad Labem, vzdálený 10 min. autem a z centra Prahy jste v Dřísech za 40 min.

Pokud Vás tenhle jedinečný dům zaujal a hledáte klidné místo pro život, tak mě neváhejte kontaktovat. Realitní služby i právní servis jsou zahrnuty v ceně. V případě zájmu o hypotéku Vás spojím se specialistou.

Cena
10 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Habrová, Dřísy
ID
N00029
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1084 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

MgA Petr Bařinka

MgA Petr Bařinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dřísech.

Podobné nabídky