Prodej bytu 4+kk, Torrevieja, Španělsko, 94 m2 (ID: 1592034)

Torrevieja, Španělsko


5 056 328 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Představujeme vám tento prostorný a světlý byt na prodej, který se nachází na prestižní adrese Calle La Sal, v oblíbené oblasti Playa del Cura v Torrevieja. Tento útulný byt je skvělou volbou jak pro trvalé bydlení, tak pro investiční příležitost na španělském pobřeží.
Nemovitost nabízí 94 m² obytné plochy, rozdělené na 3 ložnice, 2 koupelny, moderní kuchyni v americkém stylu a prostornou terasu s orientací na jihovýchod, která zajišťuje přirozené denní světlo po celý den.

Byt je ve výborném stavu a jeho dispozice zahrnuje vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. Interiér je doplněn kvalitními materiály, jako jsou hliníkové rámy oken a keramické dlažby.
Součástí nabídky je také garážové stání a praktická komora. Díky své poloze pouhých 50 metrů od moře se můžete těšit na nádherné pláže a přímořskou promenádu na dosah ruky.

Torrevieja je dynamické přímořské město, které nabízí veškerou občanskou vybavenost a zázemí pro pohodlný život. V blízkosti bytu naleznete širokou škálu obchodů, supermarketů, restaurací, kaváren a barů, což zajišťuje pohodlný životní styl. Město je rovněž skvěle napojeno na veřejnou dopravu, což usnadňuje pohyb po městě i do okolních lokalit. V blízkosti jsou také zdravotnická zařízení, školy a sportovní areály.

Vlastnictví nemovitosti u moře v Torrevieja přináší řadu výhod. Kromě příjemného středomořského klimatu, které nabízí více než 300 slunečných dnů v roce, je oblast známá svými krásnými plážemi oceněnými Modrou vlajkou za čistotu a kvalitu vody. Investice do nemovitosti v této lokalitě poskytuje potenciál nejen pro osobní užití, ale i pro dlouhodobé pronájmy, což z ní činí ideální možnost pro zhodnocení finančních prostředků.


Playa del Cura je jednou z nejoblíbenějších oblastí Torrevieja díky své centrální poloze a dostupnosti všech služeb. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení u moře, ale zároveň chtějí mít na dosah rušnější městský život. Pláž Playa del Cura je známá svým jemným pískem a průzračnou vodou, což ji činí atraktivní jak pro obyvatele, tak pro turisty.

Dopravní dostupnost je v této oblasti vynikající – Torrevieja je vzdálená jen 45 minut jízdy od mezinárodního letiště v Alicante, což umožňuje snadný přístup k letům do celé Evropy. Díky blízkosti dálnice je snadno dostupná i města jako Murcia, Cartagena a další zajímavá místa v regionu.


Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v atraktivních přímořských lokalitách Španělska. Poskytujeme kompletní servis zahrnující právní poradenství, pomoc s financováním a administrativní podporu, abychom zajistili bezproblémový proces koupě nemovitosti. Díky našim znalostem místního trhu a individuálnímu přístupu vám pomůžeme najít ideální domov, který splní všechny vaše představy a požadavky.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte nás kontaktovat. Nabízíme vám možnost vyhledání dalších nemovitostí dle vašich požadavků a preferencí. ... (více na našem webu)

Cena
5 056 328 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
F14720
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
94 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.

Podobné nabídky