Prodej rodinného domu, Újezdeček, U Koupaliště, 150 m2 (ID: 1592065)

U Koupaliště, Újezdeček


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Újezdečku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Ve výhradním zastoupení vám nabízím k prodeji solitérní dům s dispozicí 5+kk s celkovou výměrou 150 m2 a zahradou cca 700 m2 v nově vznikající Rezidenci Pudlák v obci Újezdeček u Teplic.

Přízemí: Vstup do domu tvoří prostorná chodba s dostatečnými úložnými prostory, včetně prostoru pod schodištěm. Dále se zde nachází technická místnost s WC, moderní koupelna, šatna, samostatná ložnice, světlý obývací pokoj, který je propojený s jídelnou a kuchyňským koutem, ideálním pro rodinné posezení.
Patro: Prostorné schodiště vás zavede do 2. nadzemního podlaží, kde se nachází tři pokoje a moderní koupelna.

Vytápění domu zajišťuje elektrické podlahové vytápění a příprava na krbová kamna, okna třívrstvá plastová, zdroj vody z vodovodního řádu, odpady svedeny do veřejné kanalizace, TUV řešena bojlerem.
Projekt Rezidence Pudlak se vyznačuje jedinečnou polohou v areálu bývalého kempu a koupaliště Pudlák v blízkosti veškeré občanské vybavenosti včetně školy, školky, nákupních center, cyklostezky a s výbornou dostupností MHD.

Výstavba první etapy rezidence již byla zahájena s plánovanou kolaudací v prosinci roku 2025. Tato etapa zahrnuje výstavbu 24 řadových a 8 solitérních domu.

Představte si místo, kde každý den začíná vůní čerstvého vzduchu, šuměním stromů a vzácným pocitem klidu. To vše nabízí Rezidence Pudlák jedinečný developerský projekt v srdci zeleně, který definuje koncept moderního a zdravého bydlení.

Případné financování Vám zajistíme. Neváhejte a kontaktujte mne pro více informací 7 dní v týdnu.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
U Koupaliště, Újezdeček
ID
13048
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
170 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
700 m2
Plocha zahrady
700 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Monika  Musilová

Monika Musilová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Újezdečku.

Podobné nabídky