Prodej vily, Pilar de la Horadada, Španělsko, 127 m2

Pilar de la Horadada, Španělsko


13 176 866 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Tyto vily se nacházejí u golfového hřiště Lo Romero a jsou obklopeny přírodními krásami pobřeží Costa Blanca.

Jedná se o malou zástavbu sestávající ze 6 dvoupatrových vil, které mají 3 ložnice, 3 koupelny, obývací a jídelní část a kuchyň. Na pozemku je bazén a střešní solárium.

Dokončení v červenci 2025.

Pilar de la Horadada se nachází na jižním pobřeží Costa Blanca. Město nabízí jedny z nejlepších písečných pláží na pobřeží spolu s nákupními centry, a mnoužstvím místních barů a restaurací, kde můžete ochutnat speciality středomořské kuchyně.

Letiště Alicante a Murcia San Javier jsou také v dosahu (35 minut).

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Cena
13 176 866 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Pilar de la Horadada, Španělsko
ID
CM9450
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
302 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky