Prodej rodinného domu, Malonty, 104 m2 (ID: 1594267)

Malonty


6 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 547 Kč /měs.

(Včetně právního servisu a všech poplatků.)


Regionální dodavatelé v Malontech

Popis

Nabízíme vám nový rodinný dům o velikosti 4+kk, zastavěné ploše 104 m² a s velkorysou zahradou o rozloze 630 m². Nachází se v klidné obci Desky – Malonty, která je obklopena nádhernou přírodou Novohradských hor. Tento moderní dům poskytuje maximální komfort a energetickou nenáročnost.

Dům disponuje předsíní s vestavěnou technickou skříní připravenou na pračku a sušičku, třemi ložnicemi, samostatnou toaletou a koupelnou, ve které se nachází vana i sprchový kout. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem propojuje interiér s venkovní terasou z kvalitního sibiřského modřínu. Krb s horkovzdušnou cirkulací přináší nejen útulnou atmosféru, ale i efektivní vytápění. Půdní prostor je připraven pro vestavbu, kterou lze využít například jako hernu či pracovnu.

Dům je energeticky úsporný a částečně soběstačný. O vytápění se stará podlahové topení napojené na elektrokotel, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler o objemu 160 l. Fotovoltaika s instalovaným výkonem 7 kWp efektivně sníží náklady na elektrickou energii. Voda je zajištěna z vlastního vrtu s denní kapacitou cca 3 - 4 m3. Odpadní voda je svedena do vlastní čističky s přepadem do retenční nádrže, ze které můžete zalévat zahradu.

Zahrada čeká na realizaci nápadů nového majitele. Aktuálně jsou připravena dvě parkovací stání, rozvody pro instalaci elektrické brány a zvonku.

Dům se nachází v klidné obci Desky, vzdálené cca 4 km od obce Malonty, ve které najdeme veškerou občanskou vybavenost. Kaplice je pak vzdálená 5 minut jízdy a do Českých Budějovic či Českého Krumlova dojedete za 30 minut. Blízká nově vzniklá dálnice velmi usnadní populární možnost práce v sousedním Rakousku. Okolí Kaplice a Novohradských hor je ideální pro milovníky přírody, pěší turistiky i cyklistiky a najdeme zde úchvatné výhledy na okolní vrcholy a hluboké lesy.

Dům byl postaven bez využití dotačních programů a nabízí tak možnost některé dotační programy využít.

Pro více informací nebo se zájmem o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Cena
6 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu a všech poplatků.
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Malonty
ID
LR22
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
104 m2
Plocha nemovitosti
735 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bohumil Kubec

Bohumil Kubec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Malontech.

Podobné nabídky