Prodej rodinného domu, Veltrusy, V Cihelnách, 144 m2

V Cihelnách, Veltrusy


7 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 695 Kč /měs.

(Cena obsahuje veškeré náklady na právní a realitní služby)


Regionální dodavatelé v Veltrusech

Popis

Tento rodinný dům ve velmi dobrém stavu se nachází v klidné části města Veltrusy, na ulici V Cihelnách. Město Veltrusy je známé svým barokním zámkem a rozlehlým parkem, který nabízí nespočet možností pro volnočasové aktivity.
Charakteristika nemovitosti:
• Typ nemovitosti: Rodinný dům
• Zastavěná plocha: 152 m²
• Pozemek: 879 m²
• Zahrada: 1.176 m² se vzrostlými stromy, zahradním domkem a pergolou
Dispozice domu:
Dům nabízí k dispozici 3+1 s užitnou plochou 93 m² a celkovou plochou 144 m².
• Přízemí: Obývací pokoj s jídelnou, kuchyň s přímým vstupem na venkovní terasu, velká koupelna s WC, technické zázemí, dílna a vstup do částečně podsklepeného prostoru.
• Podkroví: Dva útulné pokoje a podlažní podesta.
Lokalita:
• Veltrusy leží na pravém břehu Vltavy, pouhých 25 km severně od Prahy a 15 km jihozápadně od Mělníka. Tato lokalita nabízí skvělou dostupnost do hlavního města i okolních měst jako jsou Kralupy nad Vltavou či Neratovice.
Občanská vybavenost:
• Ve městě je k dispozici škola, školka, praktický lékař, stomatolog a lékárna. Aktivní jsou zde také sportovní a kulturní spolky. V letních měsících si můžete užít letní kino v místním parku.
Dopravní dostupnost:
• Autem: Obcí procházejí hlavní silnice II/101 a II/608, které zajišťují rychlé spojení s okolními městy.
• Autobusem: Z Veltrus se můžete snadno dostat autobusem do Kralup nad Vltavou, Mělníka, Neratovic, Prahy a dalších měst.
• Cyklistika a pěší turistika: Městem prochází cyklotrasa č. 2 a modrá značená turistická trasa, která vás vede do krásných okolních krajů.
Cena: 7.490.000 Kč
Tento rodinný dům prošel v roce 1996 rekonstrukcí včetně přístavby a instalace ústředního topení na propan butan. Po povodních v roce 2002 byl kompletně zrekonstruován a je tak připraven k okamžitému nastěhování.
Pokud hledáte kombinaci klidného bydlení s výbornou dostupností služeb a pohodlí domova s krásnou zahradou, tento dům je pro vás ideální volbou. Domluvte si prohlídku a přesvědčte se sami o jeho kouzlu. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena obsahuje veškeré náklady na právní a realitní služby
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
V Cihelnách, Veltrusy
ID
0061-NP02727
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
93 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
144 m2
Plocha nemovitosti
879 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Petr Hloušek

Ing. Petr Hloušek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Veltrusech.

Podobné nabídky