Prodej rodinného domu, Horní Planá, 124 m2 (ID: 1595148)

Horní Planá, okres český krumlov


4 649 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 156 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Horní Plané

Popis

Dovolujeme si Vám touto cestou nabídnout k prodeji velice atraktivní nemovitost, konkrétně rozestavěný rodinný dům situovaný v okrese Český Krumlov, v obci Horní Planá, místní části Přední Zvonková. tj. na jihovýchodní Šumavě, v bezprostřední blízkosti Lipenské vodní nádrže.

Jedná se o nemovitost o praktické dispozici 4kk a zastavěné ploše 155m2, disponující velkorysým pozemkem. Celková výměra parcely na níž se nemovitost nachází činí 1002 m2.

Po příchodu do domu se ocitneme v prostorné předsíni z níž je vstup do všech místností, tj. do 3 ložnic, na solitární WC, do obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, do technické místnosti a do koupelny spojené s druhým WC. Dispozici je v této fázi možné přizpůsobit požadavkům budoucího majitele.

Dům je vhodný pro trvalé bydlení, rodinnou rekreaci či velmi výnosnou komerční činnost, konkrétně krátkodobý pronájem domu či jeho části turistům.

Dle projektové dokumentace určené k vydání stavebního povolení bude dům připojen na obecní vodovod, rozvod el. energie, odpadní vody budou svedeny do jímky.

Celé území obce se nachází v chráněné krajinné oblasti Šumava Na území obce jsou ještě zvláště chráněny přírodní památky Házlův kříž, Pestřice, Prameniště Hamerského potoka u Zvonkové, Račínská prameniště a Úval Zvonková.

Pro více informací, prosím, zkontaktujte realitní kancelář…

Cena
4 649 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Horní Planá, okres český krumlov
ID
919899
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
155 m2
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
1002 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
Voda
Vodovod
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Daniel Móro

Mgr. Daniel Móro

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Plané.

Podobné nabídky