Prodej rodinného domu, Olovnice, Kralupská, 144 m2 (ID: 1595454)

Kralupská, Olovnice


7 725 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 36 815 Kč /měs.

(cena k jednání, cena za RD + stavební pozemek naproti RD, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu)


Regionální dodavatelé v Olovnici

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Olovnice - nacházející se poblíž Kralup nad Vltavou. Klidná lokalita Olovnice nabízí pohodové bydlení s rodinou. Dům je postaven na pozemku o rozloze 370m2., a je ideální pro rodinu. Na pozemku se nachází vjezd, tudíž je zde parkovací stání pro 2 auta.

Dispozice domu: v přízemní části se nachází obývací pokoj, prostorná kuchyň s jídelním koutem, koupelna a WC. Spodní patro prošlo rekonstrukcí, jednalo se o obyvatelnou část domu. V horním patře se nachází další 2 pokoje Tato část domu nebyla tolik obyvatelná, je zde potřeba částečná rekonstrukce. Vytápění - plynová kotel, radiátory.
Voda veřejná, ale i studna. Fasáda domu působí příjemným dojmem. K domu náleží obrovská stodol, která se dá využít i jako prostor k podnikání nebo na uskladnění materiálu.

Prodej rovinatého stavebního pozemku k RD, naproti RD přes silnici, o velikosti 496 m2.

Pozemek 18/1 patří k RD Olovnice 39. Inzerce zadána společně s RD za cenu RD a pozemku, a zároveň i samostatně jako RD a pozemek zvlášť.

Na pozemku nejsou zavedeny inženýrské sítě. Při prodeji RD s pozemkem je napojena voda ze studny RD. Na pozemek je příjezdová cesta z místní komunikace. Pozemek je stavební . Nyní se na něm nachází okrasné rostliny a keře.

Obec Olovnice se nachází ve Středočeském kraji, v okrese Mělník. Kralupy nad Vltavou - 5 km, Mělník 20min.

Pozemní komunikace – Do obce vedou silnice III. třídy. Okrajem území obce prochází silnice II/240 Praha – Horoměřice – Kralupy nad Vltavou – Velvary – Roudnice nad Labem.
Železnice – Území obce Olovnice protínají dvě tratě, a to trať 110 Kralupy nad Vltavou – Slaný – Louny a trať 111 Kralupy nad Vltavou – Velvary. Železniční Trať 110 Kralupy nad Vltavou – Slaný – Louny je jednokolejná celostátní trať, doprava byla v úseku Kralupy–Zvoleněves zahájena roku 1884. Na trati 110 leží železniční stanice Olovnice. Železniční trať 111 Kralupy nad Vltavou – Velvary je jednokolejná regionální trať, doprava na ní byla zahájena roku 1882. Na trati 111 leží železniční zastávka Olovnice zastávka.

Veřejná doprava 2024

Autobusová doprava – V obci měla zastávky příměstská autobusová linka Kladno - Kralupy n. Vlt. - Mělník (v pracovních dnech 17 spojů, o víkendu 4 spoje) (dopravce Valenta Bus a Pohl Kladno, a. s.).
Železniční doprava – Na trati 110 v železniční stanici Olovnice zastavovalo v pracovních dnech 17 osobních vlaků a 1 spěšný vlak, o víkendech 11 osobních vlaků. Na trati 111 v železniční zastávce zastavovalo v pracovních dnech 16 osobních vlaků, o víkendech 13 osobních vlaků.

Cena
7 725 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání, cena za RD + stavební pozemek naproti RD, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Kralupská, Olovnice
ID
01742
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
144 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
370 m2
Plocha zahrady
496 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Betonová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Studna
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lucie Slimaříková

Ing. Lucie Slimaříková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Olovnici.

Podobné nabídky