Prodej zemědělské usedlosti, Chocerady, 500 m2 (ID: 1595570)

Chocerady


15 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 76 204 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Choceradech

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zemědělským zázemím (bývalý statek - chlévy, velká stodola apod.), nacházející se přímo v centru obce Chocerady. Obytné stavby jsou neudržované, v původním stavu (stáří r. 100+), před kompletní rekonstrukcí vyžadující patřičnou investici.

Pozemek o celkové výměře 4.440 m2 je dle územního plánu ve využití SV - „plochy smíšené obytné venkovské“. Dle podmínek územního plánu je zde možné realizovat stavby o dvou nadzemních podlažích + podkroví, s až 30% zastavitelností plochy. Vhodným rozdělením pozemku by tak bylo možné na něm umístit až čtyři větší rodinné domy.

Inženýrské sítě – elektřina 220/380V je zavedena, vodovod a kanalizace jsou v těsné blízkosti nemovitosti a je možné realizovat přípojky. Jako zdroj vody do současné doby sloužila vlastní studna.
Objekt lze využít i pro podnikání, kdy jako přípustné využití územní plán uvádí drobnou řemeslnou výrobu a služby, nebudou-li narušovat užívání obytných staveb a dále i jako komerční a občanskou vybavenost, za podmínky dodržení hygienických limitů a zajištění parkovacích míst apod.

V obci je obchod, restaurace, ZŠ i MŠ, pošta a okolí nabízí krásnou přírodu, cyklostezku, řeku Sázavu aj.
Skvělá dopravní dostupnost 30 min. do Prahy autem po D1, případně autobusem cca 65 min. na metro Háje. V docházkové vzdálenosti 5 minut je rovněž vlaková zastávka s přímým napojením do Čerčan a následně do Prahy.

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Chocerady
ID
00372
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
4440 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandra Janoudová

Alexandra Janoudová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Choceradech.

Podobné nabídky