Prodej rodinného domu, Jaroměř, V Hruštičkách, 1492 m2

V Hruštičkách, Jaroměř


5 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 211 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jaroměři

Popis

Zprostředkujeme Vám k prodeji samostatně stojící dům o zastavěné ploše výměrou 122 m2 s jedním nadzemním podlažím, který byl vybudován v roce 1930 v řídké zástavbě dalších rodinných domů a rekreačních objektů na žádaném okraji obce Jaroměř. Nemovitost byla hojně využívána k rekreačním účelům a jelikož se jedná o nejatraktivnější bydlení v této lokalitě, později se nemovitost stala trvale obývanou. V současné době je prázdná. Dům je zděné konstrukce se zateplením vnějšího pláště, okna jsou plastová, včetně vstupních dveří a je podsklepen.

Dispozice domu nabízí prostorné vstupní zádveří, obytnou kuchyň, koupelnu s WC, sprchou, umyvadlem a vanou, obloženou obkladem. Dále se v domě nachází 2 samostatné pokoje (jeden průchozí), včetně malé komůrky na uskladnění potravin. Podkroví je nezateplené s přístupem z venku a pouze pro uskladnění sezónních věcí. K domu přiléhá samostatná garáž se vstupem ze zahrady. Půdorysy nemovitosti jsou součástí inzerátu.

V objektu je proveden rozvod elektrické energie 230-400 V a plynu. Vytápění je ústřední, prostřednictvím plynového kotle a deskových radiátorů. Ohřev vody je zajištěn rovněž plynovým kotlem. Rozvod vody je z veřejného vodovodu a odpadní vody jsou svedeny do veřejné kanalizace. Díky studni na pozemku lze bez problému zalévat zahradu, stromy a záhonky. Dřívější majitelé byli vášnivými pěstiteli ovoce a zeleniny, což dokazuje funkční skleník.

Součástí je zděná jednopodlažní, nepodsklepená hospodářská stavba (chlév, dřevník, prostor pro sekačku a kola), která stojí na velké zahradě o výměře 1370 m2. Zde se nabízí možnost rozšířit dispozici domu nebo postavit zahradní domek dle přání nového majitele.

Nabízená nemovitost leží na žádaném okraji města Jaroměř, 4 minuty od dálnice D11, 20 minut od Hradce Králové nebo města Náchod. Kdo má rád přírodu, hory a lyžování, nejbližší střediska jsou Deštné v Orlických horách a Pec pod Sněžkou, obojí vzdálené cca 45 minut jízdy autem. Občanská vybavenost (školy, školky, obchody, lékárny a jiné) jsou ideálně na dosah přímo ve městě.

Věříme, že Vás tato nemovitost zaujala. Doporučujeme osobní prohlídku.

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
V Hruštičkách, Jaroměř
ID
N556
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1492 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Kristýna Šindlerová

Mgr. Kristýna Šindlerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jaroměři.

Podobné nabídky