Prodej bytu 3+kk, Praha - Karlín, Pernerova

Pernerova, Praha 8 - Karlín


14 995 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 462 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Rádi bychom Vám představili tento loftový byt k prodeji nacházející se v atraktivní lokalitě Karlína v Praze. Tento moderní, dvoupatrový byt situovaný na pátém patře rezidence Pernerova, se nachází v klidné, jednosměrné ulici, což je ideální řešení pro ty, kteří hledají pohodové bydlení v blízkosti centra města.

Byt 3kk nabízí prostornou užitnou plochu 86 m², která zahrnuje také balkón o ploše 6 m², ze kterých se nabízí výhled na město. Za zmínku stojí i klimatizace a podlahové vytápění, které zajišťují komfort po celý rok. Díky nedávné rekonstrukci v roce 2024 je celý dům v perfektním stavu. Páté patro je dostupné výtahem, který usnadňuje přístup k bytu. Stavební firma, která stojí za projektem loftových bytů Pernerova, má s výstavbou půdních bytů, rekonstrukcí činžovních domů více než 20 letou zkušenost !!

Místní okolí nabízí excelentní dopravní propojení MHD, což zajišťuje snadný přístup k centru města. Výjimečnou lokalitu dále doplňuje blízkost karlínského náměstí, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost. Tato moderní rezidence Vám nabízí, nejen pohodlné bydlení, ale také dokonalé okolí pro aktivní život vaší rodiny.

Odkaz na virtuální prohlídku: https://www.virtualniprezentace.cz/subdom/pano/24/pernerova-2/

Pokud Vás byt zaujal, neváhejte nám napsat nebo zavolat a rádi Vám vše ukážeme osobně. Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Pro více informací o této nemovitosti nebo sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte telefonicky, či emailem ...

Cena
14 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
Pernerova, Praha 8 - Karlín
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michael Zima

Michael Zima

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8.

Podobné nabídky