Pronájem bytu 4+kk, Praha - Kbely, Pod Nouzovem

Pod Nouzovem, Praha 9 - Kbely


30 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Volné nejdříve od 1/11/2024. Exklusivně Vám nabízíme pronájem prostorného bytu 4+kk v Praze 9 – Kbely, ul.Pod Nouzovem. Bytová jednotka s celkovou plochou 101m2 je situovaná ve 4.a 5.nadzemním podlaží novostavby z roku 2006 a sestává se z 1.NP – prostorná předsíň s komorou, z které je vstup do dvou ložnic (z obou je vstup na terasu o ploše 7m2), koupelny s vanou, samostatného wc a do obývacího pokoje s kuchyní zn.Hanák s vestavěnými spotřebiči (pečící trouba, sklokeramická deska, myčka, mikrovlnná trouba, samostatná lednice s mrazákem), z kterého je vstup na druhou terasu o ploše 5m2, kterou je možno zastínit markýzou. Kvalitním schodištěm se dostaneme do druhého podlaží bytu, kde je další koupelna se sprchovým koutem a z velmi prostorné ložnic se střešními okny. U schodiště je pak praktický prostor s velkou vestavěnou skříní. Poplatky činí 5.500,- Kč (může být změněno dle počtu osob) + spotřeba el.energie, jež bude převedena na nájemce.

V roce 2011 proběhla částečná rekonstrukce – stěrkování a rovnání všech povrchů podlah (vyjma kuchyně), podlahové vytápění v kuchyni, obložkové dveře, renovace internetové sítě (nově rozvody v kuchyni a v ložnici ve druhém podlaží), síť a žaluzie na střešní okno v ložnici ve druhém podlaží, kde byla v roce 2013 instalovaná smrková knihovna, EZS od Jablotronu.

K bytu je možno pronajmout jedno parkovací stání větších rozměrů – uzavřené roletou (+ 1.500,- Kč/měs.).

Jedná se o klidnou lokalitu, ideální pro rodinu s dětmi, zároveň skvěle dostupnou do centra Prahy, a to zejména díky vlakovému spojení. V obci jsou pak veškeré služby, základní/mateřské školy, restaurace, v obci krásný centrální park a tp.

Nechcete ztrácet čas? V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360° prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Cena
30 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Pod Nouzovem, Praha 9 - Kbely
ID
N07530
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon
Garáž
Lodžie
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Robert Poppl

Bc. Robert Poppl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze 9.

Podobné nabídky