Prodej rodinného domu, Těchlovice, 164 m2

Těchlovice


6 190 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 500 Kč /měs.

(Cena včetně právního servisu a provize RK)


Regionální dodavatelé v Těchlovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 164m2 v malebné obci Těchlovice - Babětín, okr. Děčín. K domu náleží prostorná dvojgaráž o velikosti 43 m a rozsáhlý pozemek o výměře 2109 m, ideální pro zahradu, chov zvířat nebo další využití. Za garáží je i malý sklep.
V přízemí domu se nachází prostorný obývací prostor s krbovými kamny a kuchyně s jídelnou, dále hlavní velká koupelna s toaletou. V horním patře jsou situovány tři ložnice a další samostatná toaleta. Odpady jsou svedeny do septiku, voda je obecní. Vytápění elektrickým kotlem, který má akumulační nádrž a nahřívaný je jen na nízký tarif, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.
Před domem se nachází malé zahradní jezírko, které přispívá k příjemné atmosféře zahrady. Na pozemku najdete ovocné stromy, bylinky a chlév pro ovce, které chovali předchozí majitelé.
Rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2007, včetně zateplení a výměny elektroinstalace za měděné rozvody. Dům je vybaven kvalitními dřevěnými okny, které dodávají interiéru přírodní atmosféru a krytinou z plastové šindele.
Dům se nachází pod romantickou zříceninou hradu Vrabinec a je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, avšak s dobrou dostupností do města. S financováním Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Cena
6 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Těchlovice
ID
1182
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
164 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
129 m2
Podlahová plocha
164 m2
Plocha nemovitosti
2238 m2
Plocha zahrady
2109 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Topné těleso
Radiátory, Krbová kamna
Zdroj topení
Elektrokotel
Zdroj teplé vody
Elektrokotel
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Milan Lysák

Bc. Milan Lysák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Těchlovicích (okr. Děčín).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky