Prodej pozemku pro bydlení, Hrusice, Josefa Lady, 3888 m2

Josefa Lady, Hrusice


14 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 720 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hrusicích

Popis

Pokud hledáte velký pozemek se vzrostou zelení pro výstavbu vlastního sídla, či investiční pozemek s možností rozdělení až na 3 stavební parcely, mám pro Vás zajímavou příležitost ke koupi pozemku umístěného na jižním rozhraní Senohrab a Hrusic, uprostřed zástavby prvorepublikových vil.
Pozemek sestává z více parcel, z nichž jedna je vedena jako ostatní komunikace, takže umožňuje dopravní obslužnost v případě rozdělení na více stavebních pozemků.
Územním plánem jsou pozemky vymezeny jako Bi- plochy pro bydlení v rodinných domech městského a příměstského typu, což dává novému majiteli více možností využití. Zadní část pozemku již spadá do nezastavitelného území, které je vedeno jako zeleň.
Minimální plocha jedné parcely je 900 m2 s maximální zastavěností 20%. Inženýrské sítě jsou vedeny v přilehlé komunikaci.
Lokalita Hrušov, kde se pozemek nachází, je plná vzrostlé zeleně a nabízí výborné spojení do Prahy (cca 20 minut autem na okraj Prahy nebo necelých 40 minut vlakem, který jezdí po půl hodině), což může být zajímavým benefitem zejména pro milovníky přírody, kteří chtějí naplno využít život v klidu a v krásné přírodě uprostřed Ladova kraje, a přesto na dosah veškeré vybavenosti, kterou naleznete jak v přilehlých Senohrabech, tak v nedaleké Praze.
Jestliže Vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat ohledně bližších informací či prohlídky tohoto zajímavého pozemku.

Cena
14 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Josefa Lady, Hrusice
ID
23160
Plocha nemovitosti
3888 m2
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lucie Šlesingrová

Ing. Lucie Šlesingrová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hrusicích.

Podobné nabídky