Prodej rodinného domu, Humburky, 150 m2

Humburky


8 399 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 027 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Humburkách

Popis

Nabízíme k prodeji kvalitně postavený a vkusně zařízený rodinný dům v obci Humburky. Tento dům je skutečně jedinečný a musíte ho vidět na vlastní oči!

V přízemí najdete vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení – moderní kuchyně je opravdovou perlou domu, která vás ohromí svou nadčasovostí. V obývacím pokoji oceníte designový krb a dostatek prostoru, nechybí ložnice v přízemí, koupelna a WC. Výhodou je praktický prostor určený pro pračku a sušičku.

V prvním patře se nachází dvě prostorné ložnice, příprava na druhou koupelnu a půda. Celkově dům nabízí dostatek místa pro větší rodinu.

Skvostem tohoto domu je zimní zahrada s posezením, grilem a udírnou, která plynule navazuje na okrasnou, pečlivě udržovanou zahradu s výhledem na jezírko s rybkami. Garáž, pergola s vířivkou, užitková zahrada a další detaily dělají z tohoto domu nejen místo pro bydlení, ale skutečný domov.

Přijďte se přesvědčit sami! Tento dům si zaslouží vaši pozornost. Sami budete překvapeni.

Cena
8 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Humburky
ID
885983
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
712 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Petra Hlavsová

Mgr. Petra Hlavsová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Humburkách.

Podobné nabídky