Pronájem kanceláře, Praha - Nové Město, Hybernská (ID: 1600253)

Hybernská, Praha 1 - Nové Město


77 675 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu moderní kancelářské prostory o celkové výměře 239 m2, které se nacházejí v nově zrekonstruované budově v centru Prahy, na ulici Hybernská. Tato strategická lokalita v samém srdci Nového Města poskytuje výbornou dostupnost i přístup k důležitým obchodním i dopravním uzlům, v těsné blízkosti Hlavního a Masarykova nádraží a nedaleko autobusového nádraží Florenc.

Prostory, které mají téměř and #34;New York vibe and #34; se nacházejí ve 2. nadzemním podlaží a jsou součástí komerční budovy, která poskytuje komfortní pracovní prostředí a kvalitní správu objektu. Kanceláře jsou dispozičně rozděleny na prostornou zasedací místnost s velkými okny, samostatnou kancelář, kuchyňský kout a tři toalety. Zasedací místnost nabízí výhled na budoucí developerský projekt přestavby Masarykova nádraží od renomovaného studia Zaha Hadid Architects, který ještě zvýší atraktivitu této oblasti a přispěje k jejímu oživení.

Prostory jsou vybaveny moderními technologiemi, vše na úrovni, vyhotoveno kvalitními materiály (bezfalcové dveře, moderní elegantní kuchyňská linka, bidetka na toaletách).

Vybavení:
Klimatizace a systém vytápění
Kondenzační kotel
Bezpečnostní systém (alarm, videotelefon)
Elektrické rozvody (silnoproudé a slaboproudé)
Francouzská otevíratelná okna
Výtah

Kanceláře mají vynikající dostupnost jak autem, díky přímému napojení na magistrálu a dálnici D1, tak i hromadnou dopravou. V pěší vzdálenosti se nachází stanice metra Náměstí Republiky (trasa B, cca 3 min pěšky), Florenc (trasa B, C; 10 min pěšky) a Muzeum (trasa C, A, 11 min pěšky) a Můstek (trasa A, 13 min pěšky), stejně jako tramvajová zastávka přímo u budovy. Tato lokalita je velmi perspektivní i díky přestavbě okolí Masarykova nádraží, která zlepší veřejný prostor a přinese nové komerční a společenské možnosti.

Prostory jsou ihned k dispozici.

Cena
77 675 Kč /za měsíc
Aktualizováno
12. 10. 2024
Adresa
Hybernská, Praha 1 - Nové Město
ID
9106441
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Typ objektu
Patrový

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David  Reif

David Reif

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 1.

Podobné nabídky