Prodej rodinného domu, Humpolec, Jiráskova, 148 m2

Jiráskova, Humpolec


8 880 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 319 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Humpolci

Popis

Hledáte dům, který kombinuje výhody blízkosti centra města a zároveň nabízí klidné prostředí? Tento dvoupodlažní dům v Humpolci je přesně to, co hledáte! Nachází se ve vedlejší tiché ulici, kde si užijete soukromí a klid, ale přitom budete mít vše důležité v pohodlné docházkové vzdálenosti – školy, obchody, restaurace i přírodu máte doslova na dosah ruky.

Tento dům o dispozici 5+kk a užitné ploše 148 m2 byl postaven v roce 2012 a nabízí promyšlený, praktický prostor pro vaši rodinu. V přízemí vás uvítá velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je ideální pro společné chvíle s rodinou a přáteli. Ať už se scházíte na oslavu, nebo si jen užíváte pohodu u krbových kamen, budete se tu cítit jako doma. Dále zde najdete ložnici, kterou můžete využít i jako pracovnu, koupelnu s masážní vanou a bidetovým záchodem a útulnou zimní zahradu, která je perfektní k relaxaci po celý rok. Nechybí praktická spižírna a vestavěné skříně, které šikovně využívají každý kout.

V patře na vás čekají tři pokoje, z nichž dva mají vstup na balkon s výhledem do zahrady, kde si užijete naprosté soukromí. K dispozici je také druhá koupelna se sprchovým koutem, záchodem a bidetem.

Zahrada o velikosti 462 m2 je akorát, nebudete se muset trápit s její údržbou, ale zároveň zde máte dostatek místa na pěstování vlastní zeleniny či ovoce. Pro letní grilovačky je zde kryté posezení, kde si můžete odpočinout s přáteli.

Dům byl postaven s důrazem na kvalitu a pohodlí. Najdete zde centrální vysavač, elektrické rolety, podlahové topení plynovým kotlem a solární panely na ohřev vody. K tomu okna s trojsklem a zateplený plášť, což zajišťuje velmi nízké provozní náklady. Dům je také vybaven prostornou garáží a půdou, která poskytuje další úložný prostor. Preciznost prvního majitele je vidět na každém kroku.

Ačkoliv se dům nachází v klidné ulici, jste přímo v centru Humpolce, kde máte vše potřebné jako školy, školky, lékaře, obchody i restaurace. Pro milovníky přírody jsou v blízkosti krásné procházky a výlety, včetně zříceniny hradu Orlík. Díky blízké dálnici je navíc snadné se rychle dostat do větších měst.

Pokud hledáte prostorný a kvalitně postavený domov pro svou rodinu, který nabízí skvělé zázemí a pohodlné bydlení, ozvěte se mi. Tenhle dům vás nezklame!

* Čeká se na dodání PENB, proto se uvádí třída G

Cena
8 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Jiráskova, Humpolec
ID
24032
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
148 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
121 m2
Plocha nemovitosti
462 m2
Plocha zahrady
341 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Chaloupek

Ondřej Chaloupek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Humpolci.

Podobné nabídky