Pronájem bytu 2+kk, Rousínov, Sušilovo náměstí

Sušilovo náměstí, Rousínov


15 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK + zálohy na energie)


Regionální dodavatelé v Rousínově

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem velmi pěkného a velkého byt v klidném rodinném domě, v lokalitě Rousínov (okres Vyškov). Byt je dispozičně 2+kk s výhledem do vnitrobloku zahrad. Umístění bytu je ve II. nadzemním podlaží ze II.pater.
Celková plocha bytu 61m2.
Dispozice bytu:
Vstup a plynový kotel na ohřev vody a topení, schodiště do II NP., obývací pokoj a kuchyň s klimatizaci, ledničkou, elektrickým sporákem, umyvadlem. Z obývacího pokoje s kuchyni se můžete dostat do dalšího pokoje - ložnice, koupelny a úložních prostor. V ložnici se nachází další úložní prostory. V koupelně najdete umyvadlo, zrcadlo, vanu a toaletu.
Okna jsou nová plastová, zvukově izolovaná. Podlahy jsou plovoucí.
Cena za pronájem - měsíční nájem 15.000,-Kč + zálohy na služby 4.500,-Kč (jsou nastaveny vyšší, na 1- 2 osoby se dle spotřeby zálohy sníží) + jistota 20.000,-Kč + provize RK.
Nastěhování ihned. Byt vhodný pro více osob. Optimálně jsou 2.
Jedná se o velmi klidný a tichý dům, v lokalitě rodinných domů.
V okolí a v pochůzkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost, obchody, poliklinika, autobusová stanice, restaurace, ZŠ, MŠ, lesopark Hrubé kusy a pole.
Parkování je možné před domem.
Dojezd autem do Brna v rámci 15 minut.
Autobusy do Brna v rámci 40 minut.

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK + zálohy na energie
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Sušilovo náměstí, Rousínov
ID
0163-NP04741
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Aleksei Spolysov

Aleksei Spolysov

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Rousínově.

Podobné nabídky