Prodej bytu 2+1, Chrastava, Frýdlantská, 57 m2 (ID: 1600875)

Frýdlantská, Chrastava


2 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 249 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Chrastavě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

100% Makléř s.r.o. vám v inzertní spolupráci s GEPARD reality představuje prostorný byt 2+1 po kompletní rekonstrukci v Chrastavě v ulici Frýdlantská. Pokud patříte mezi ty, co by rádi našli moderní a útulné bydlení v klidné lokalitě, které je zároveň dobře dostupné do Liberce, a za rozumnou cenu, tak vás má tato nabídka určitě čím oslovit.
Důvodů pro koupi tohoto bytu je hned několik. Pro lepší přehled vám je nastíním bodově:
1) Jako první uvedu stav bytu, jelikož byt v roce 2020 prošel kompletní a nákladnou rekonstrukcí, jak se říká od A do Z. Konkrétně byly rekonstruovány podlahy, okna, dveře, koupelna, kuchyň, elektroinstalace, rozvody vody a plynu, topení, osvětlení, stěny. Při prvním pohledu je zřejmé, že nemusíte na nic šáhnout. Byt si stačí vybavit dle vlastního vkusu a můžete bydlet. Nechci opomenout vysoké stropy a možnost realizovat v místnostech tzv. postel do patra a rozšířit si tak celkový užitný prostor….
2) Za druhé bych rád uvedl lokalitu. Chrastava a přímo předmětná nemovitost je vzdálena jen cca. 10 minut autem od Liberce, což zajišťuje snadnou a rychlou dostupnost za prací, nákupy i volnočasovými aktivitami. Autobusová zastávka je vzdálena pár desítek metrů od domu. Nicméně pokud se vám nechce cestovat, nevadí, můžete využít dostatečnou občanskou vybavenost samotného města. Najdete zde školu, školku, několik dětských hřišť, fotbalové hřiště, koupaliště, lékaře, poštu, obchody, restaurace, cyklostezku a další nezbytné….
3) Do třetice, tolik potřebné úložné prostory. Věřte, že pokud se rozhodnete pro koupi, budete spokojeni. Ať už budete využívat sklepní kóji, kóji na půdě, komoru na patře a nebo a v neposlední řádě sklad, šupnu chcete-li, která se nachází na dvoře za domem, velmi dobře tento prostor může posloužit i jako malá dílna.
4) Další devízou jsou nízké měsíční náklady a fungující společenství vlastníků. Měsíční platba do fondu oprav aktuálně činí pouze 1130,-Kč měsíčně, celková měsíční platba správci poté 1760,-Kč. Ve fondu oprav je naspořena částka okolo 330 tisíc a společenství vlastníků není zatíženo žádným úvěrem.
5) Znáte to, když přijedete v neděli večer na sídliště a nemáte, kam nacpat váš drahocenný vůz. Ač se to může zdát jako maličkost, zde vám nic podobného nehrozí. Bezpečně zaparkujete obě svoje auta na dvoře za domem.
6) Jako poslední, určitě však neméně důležitým benefitem jsou dobré sousedské vztahy v domě a bezproblémové, klidné soužití. Tedy pokud vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat, rád vám nemovitost představím...Krásný den...

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Frýdlantská, Chrastava
ID
10384
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
57 m2
Patro
1. z 4
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
214 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik, Jímka
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radek Stříbrný

Radek Stříbrný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Chrastavě.

Podobné nabídky