Prodej rodinného domu, Radslavice, 842 m2

Radslavice


7 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 743 Kč /měs.

(vč. provize, vč. právních služeb, vč. poplatku na katastru (vlastnictví), vč. přepisu energií)


Regionální dodavatelé v Radslavicích

Popis

Dobrý den, vážení zájemci o koupi tohoto rodinného domu v obci Radslavice (okr. Vyškov). Jedná se o novostavbu, která byla zkolaudovaná v roce 2019. Dřevostavba o dispozici 4+kk. Jedná se o dům v energetické náročnosti "B". Půdorysně jednoduchý obdélníkový tvar, ale sympaticky vyřešen.

Po vstupu do domu jste v zádveří (4,7 m2), příjemný odkládací prostor. Je tu vstup do technické místnosti s toaletou a umývátkem (3,8 m2), je zde umístěn elektrický ohřívač vody a technologie týkající se fotovoltaiky. Ze zádveří se dále dostanete do hlavní chodby kde je pak vstup do zbytku pokojů. Když začneme tím nejdominantnějším, což je obývací pokoj s kuchyní a se vstupem na terasu přes francouzká okna. Obývací pokoj (30,3 m2), vzdušný, prosvětlený pokoj. Kuchyně je vybavená horkovzdušnou troubou, indukční varnou deskou, myčkou nádobí, digestoř, zabudovaná lednice s mrazákem. Určitě lze ocenit i spíž (1,6 m2), kde je spoustu úložného místa.

Topení v obývacím pokoji, v zádveří a v koupelně je vyřešeno podlahovkou (elektrický odporový kabel). V ostatních pokojích jsou elektrické přímotopy. Ve všech pokojích je navíc klimatizace.

Dům má i půdu, kde najdete další úložné prostory.

Terasa bude potřebovat ještě nějakou péči, lze tu vybudovat již novým majitelem například krytou pergolu. Velká část zahrady je rovinatá, zbytek je lehce svažitý. Svoje auto zaparkujete před domem, je tu místo min. pro 3 osobní automobily. Pozemek je oplocený. Místo je klidné.

V obci najdete vše co k pohodlnému životu potřebujete, obchod, hospoda, hřiště, dětské hřiště je kousek od domu. V obci to žije, je tu několik spolků, který organizuje pro všechny věkové kategorie různá kulturní a sportovní akce. Ve Vyškově jste za 10 minut. V Brně odhaduji cca 40 min. Nedaleko, u obce Drysice je nájezd na rychlostní komunikace vedoucí jednak na Brno a na Prostějov, dále Olomouc.

Za důležitou zmínku považuji převzetí financování, je tu úvěr s úrokem 1,89%, kdy fixace končí za cca 3 roky. Pracujeme na konkrétních podmínkách převodu tohoto výhodného úvěru.

Na konci bych v bodech připomněl hlavní rysy tohoto domu:

- nízké provozní náklady - fotovoltaika, dřevostavba
- dostatečný prostor v pokojích, velký obývací pokoj s přímým vstupem na zahradu
- venkovní parkování pro 3 auta
- klimatizace
- velká zahrada (bude potřebovat trochu péče, ale lze z ní udělat prima venkovní místo)
- můžete se okamžitě stěhovat
- obec Radslavice, vše důležité k dispozici, kousek do Vyškova, kde najdete zbytek

Neváhejte a domluvte si prohlídku. Těším se na viděnou, Jiří Jakl

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize, vč. právních služeb, vč. poplatku na katastru (vlastnictví), vč. přepisu energií
Náklady na bydlení
4000
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Radslavice
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
842 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Jakl

Jiří Jakl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Radslavicích (okr. Vyškov).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky