Prodej rodinného domu, Džbánov, 1953 m2

Džbánov


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Džbánově

Popis

Samostatně stojící cihlový dům se nachází v centru obce Džbánov. Tato velmi dobře udržovaná stavba nabízí prostorné bydlení s možností drobného podnikání. Dům byl zkolaudován v roce 1992 a disponuje užitnou plochou 156 m².

Na pozemkem o výměře 1953 m² je k dispozici místo na venkovní posezení s krbem, sklad a místo pro chov králíků. Další úložný prostor naleznete ve spodní části domu, kde je k dispozici dlouhá garáž, sklad, kotelna a prádelna. Budete moct využívat velký sklepní prostor pro skladování, nebo pokračovat s drobnou truhlářskou dílnou a dalšími úložnými prostory.

V obytné části domu se vstupní chodbou dostanete do kuchyně, obývacího pokoje s jídelnou, a na toaletu. V horní části domu je klidová zóna, kde naleznete 3 pokoje, pracovnu a koupelnu. Z obývacím pokoji a také z kuchyni jsou balkonové dveře, kterými se pohodlně dostanete na zahradu.

Nemovitost je čistá, suchá a připravené k okamžitému nastěhování.

Energetická třídě G (PENB vyhotovujeme)

Pokud Vás dům zaujal, neváhejte mě kontaktovat. Budu se těšit na prohlídkách.

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Džbánov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1953 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marek Zdražil

Marek Zdražil

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Džbánově.

Podobné nabídky