Pronájem kanceláře, České Budějovice - České Budějovice 3, Pražská tř., 117 m2

Pražská tř., České Budějovice 3


29 732 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Českých Budějovicích

Popis

Hledáte ideální kancelářské prostory pro svou firmu nebo podnikání? Máme pro vás nabídku kanceláří v atraktivní lokalitě na Pražské třídě.

Nabízíme tři kanceláře o rozloze 14 m2, 17,5 m2 a 16,2 m2, které jsou součástí moderního kancelářského objektu. Tyto prostory jsou vhodné pro menší firmy, startupy či nezávislé profesionály, kteří hledají klidné a pohodlné pracovní prostředí. Součástí nabídky je také rozsáhlý sklad o ploše 69,5 m2, který poskytuje mnoho možností využití – ať už k uložení zásob, materiálů či dokumentů, nebo lze upravit na další kancelářské prostory, dle vašich potřeb a představ.
Nájemci mohou využívat společnou kuchyňku, která je plně vybavena a nachází se na chodbě. Tato kuchyňka disponuje také přístupem na prostornou terasu, což vytváří perfektní prostor pro relaxaci během pracovní pauzy nebo pro setkání s kolegy a obchodními partnery. Na společné chodbě jsou rovněž umístěny moderní toalety, zajišťující komfort pro všechny nájemníky.

Velkou výhodou těchto kanceláří je jejich strategická poloha. Budova se nachází přímo na Pražské třídě, v těsné blízkosti obchodního centra JIP. Lokalita se může pochlubit výbornou dopravní dostupností jak autem, tak městskou hromadnou dopravou. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, což usnadňuje každodenní pracovní život.

Pokud hledáte flexibilní kancelářské prostory s praktickým skladem, kuchyňkou, terasou a dalšími výhodami v centru města, ozvěte se nám pro sjednání prohlídky.

Nájemné 29 732 Kč bez DPH, zálohy na služby 4 687 Kč bez DPH (vodné, stočné, elektřina, plyn a příspěvek na ostrahu, odpad a venkovní úklid - bude přepočteno dle aktuálního vyúčtování).
Rezervační poplatek 34 419 Kč.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
29 732 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Pražská tř., České Budějovice 3
ID
05842
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
117 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!