Prodej bytu 3+1, Zábřeh, Československé armády, 75 m2

Československé armády, Zábřeh


3 380 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 108 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Zábřehu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Hledáte pěkný a útulný byt v blízkosti centra pro bydlení? Máme pro Vás řešení. V zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 3+1 o celkové velikosti 72 m² se zděným jádrem. V předsíni bytu jsou vestavěné skříně s velkým úložným prostorem. Koupelna má světlý obklad a zděné jádro s vanou, umyvadlem a místem pro pračku. Pračka je nyní k dispozici. Toaleta je řešena samostatně. V kuchyni je prostorná kuchyňská linka po obou stranách kuchyně, tak aby nabídla maximum využitelného prostoru. Jsou zde vestavěné spotřebiče - horkovzdušná trouba, plynový sporák, digestoř, myčka, dřez, mikrovlnná trouba a lednice s mrazákem. Všechny spotřebiče zde mohou zůstat. Světlý a prostorný obývací pokoj má místo pro jídelní stůl, sedačku a balkon. Z balkonu je krásný výhled na Jeseníky. Za obývacím pokojem je ložnice s manželskou postelí, která zde může zůstat. Naproti ložnice je dětský pokoj, který má připravený vývod pro chůvičku u dětské postýlky. Pro větší komfort a pohodlí je mezi pokoji umístěna šatna nebo pracovna. V bytě jsou rozvody elektřiny částečně v mědi, voda v plastu. Na podlaze je vinyl nebo dlažba. Byt je celý laděný do světlých barev. K bytu náleží sklepní kóje. Pro ohřev teplé užitkové vody a topení slouží vlastní plynová kotelna v domě. V domě jsou společné prostory - kolárna a kočárkárna. V bezprostřední blízkosti bytu jsou všechny služby - obchody, škola, školka, lékař, centrum, autobus.
V případě zájmu s financováním koupě tohoto bytu rádi pomůžeme zdarma, vlastním finančním partnerem.
Pokud Vás byt zaujal, volejte makléři nabídky a sjednejte si vhodný termín prohlídky.
Rádi Vám byt představíme na osobní prohlídce. Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvhodnějšího zájemce.

Cena
3 380 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Československé armády, Zábřeh
ID
J10366
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
1055200 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Voda
Vodovod
Topné těleso
Radiátory
Zdroj topení
Plynový kotel
Zdroj teplé vody
Plynový kotel
Balkon
Sklep
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Effenbergerová

Jana Effenbergerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Zábřehu.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky