Pronájem bytu 3+1, Praha - Smíchov, Holečkova, 80 m2

Holečkova, Praha 5, Smíchov


27 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný a kompletně zařízený byt o dispozici 3+1 s užitnou plochou 80 m, který se nachází v 1. patře bytového domu v památkové zóně na Smíchově, v blízkosti Kinského zahrad. Tento byt kombinuje moderní pohodlí s historickým kouzlem a nabízí klidné bydlení v srdci Prahy.

**Dispozice a vybavení:**
Byt disponuje dvěma prostornými ložnicemi o rozloze 18 m, ve kterých jsou vestavěné skříně, a velkým obývacím pokojem propojeným s jídelním koutem. Z jedné ložnice je přístup na malý balkón. Z obývacího pokoje a kuchyně je krásný výhled do společné zahrady, která je k dispozici pro posezení nebo grilování. Zahrada je vybavena zastřešeným altánem, grilem a venkovním posezením, což je ideální pro relaxaci s rodinou a přáteli.

Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči značky Elektrolux v nerezovém provedení, včetně elektrické trouby, myčky nádobí a varné desky. V kuchyni se nachází také spíž, která poskytuje dostatečný prostor pro skladování potravin.

V koupelně je velký sprchový kout a pračka značky AEG. Toaleta je samostatná. K bytu dále náleží sklep o rozloze 3 m, který zajišťuje dodatečný úložný prostor.

Byt je vybaven bezpečnostními a protipožárními dveřmi s obložkovou zárubní. V bytě jsou nainstalovány datové rozvody pro vysokorychlostní internet, digitální a satelitní televizi a domovní videotelefon.

**Lokalita a občanská vybavenost:**
Byt se nachází v atraktivní lokalitě Smíchova, pouhé minuty od OC Smíchov, parku Sacre Coeur, zahrady Kinských a Petřínských sadů. Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost: v blízkosti najdete školy, školky, obchody, restaurace, kavárny a dětská hřiště.

Dopravní dostupnost je výborná za 5 minut pěší chůze se dostanete k autobusové a tramvajové zastávce, a k metru linky B. Díky napojení na pražský městský okruh se do centra Prahy dostanete za pouhých 10 minut. Pro milovníky nočního života jsou v okolí dostupné také noční linky MHD.

**Další informace:**
- Cena pronájmu: 27 000 Kč/měsíc
- Služby: 4 900 Kč/měsíc + elektřina a plyn se převádějí na nájemce
- Vratná kauce: 35 000 Kč
- Užitná plocha: 80 m
- Sklep: 3 m
- Balkón: 1 m
- Stavba: Cihlová, ve velmi dobrém stavu
- K nastěhování: od 1. 11. 2024
- Energetická náročnost: Třída B (velmi úsporná)

**Kontakt:**
Realitní kancelář: Můj domov REALITY
Makléř: Lidiya Savynets
Telefon: +420 775 604 602
Email: muj.domov.reality@seznam.cz

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro další informace a sjednání prohlídky.

Cena
27 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Holečkova, Praha 5, Smíchov
ID
1420
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
80 m2
Patro
2. z 5
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
80 m2
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lidiya Savynets

Lidiya Savynets

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Praze 5.

Podobné nabídky