Prodej rodinného domu, Praha - Horní Počernice, Dobrošovská, 250 m2

Dobrošovská, Praha 9


28 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 137 729 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Hledáte atypickou a výjimečnou stavbu, která uchvátí všechny, kterým o ni řeknete, která nemá konkurenci!, nabízíme k prodeji nádhernou budovu, která zaujme svou architekturou a strategickou polohou. Dům nabízí originální atmosféru dokonalého místa k životu, ve kterém se kloubí pokora k historickému odkazu, respekt k přírodě a potěšení z nadčasového designu s důrazem na čistotu, detail funkcionalistických prvků a preciznost provedení.
hned Na první návštěvě, když si dům pořádně projdete, tak teprve zjistíte, co všechno se s ním dá dělat!

Bydlení pro rodinu, dvougenerační bydlení, dva oddělené byty k pronájmu, bydlení spojené s podnikáním, samostatnou kancelář nebo provozovnu ... to všechno a mnohem více Vám umožní tento dům. který se skládá ze dvou oddělených bytových jednotek, v přízemí je byt 4+1 se vstupem na dvorek a v patře je byt 5+1 se vstupem na terasu která jedinečná svými dechberoucími výhledem a poskytuje ojedinělý prostor k relaxaci, . Ještě před pár měsíci byl dům užíván jako dva oddělené byty. Obě patra totiž mají i samostatné vstupy a dají se tedy používat zcela nezávisle na sobě tak, že se jejich uživatelé vůbec nemusejí potkávat. Velkou výhodou jsou dvě garáže , které Vám zajistí bezstarostné parkování.. K tomu připočítejte, bazén pro letní osvěžení a Zahradu, která je ve velmi pěkném a udržovaném stavu poskytuje dostatek prostoru prorodinná setkání a grilování.
Horní Počernice poskytují velmi širokou škálu občanské vybavenosti. Do 500 m od domu se nachází mateřská a základní škola, umělecká škola a Gymnázium, nákupní středisko se supermarketem Albert. Dále zde naleznete restaurace, obchody, střední odbornou školu, zdravotní zařízení atd. OC Černý Most je vzdáleno cca 10 minut jízdy autem. Díky dobré dostupnosti MHD a železniční zastávce je snadné spojení do centra Prahy.Cena je již konečná a zahrnuje kompletní nemovitost včetně vybavení. Právní servis a úschovu. Pokud budete chtít využít tuto nemovitost koupi formou hypotečního úvěru ráda Vám nabídnu hypotečního makléře , který Vám osobně připraví nabídku financování na míru.

Cena
28 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Dobrošovská, Praha 9
ID
24234
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
187 m2
Plocha nemovitosti
300 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Garáž
Převod do OV
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Helena Murtinger

Helena Murtinger

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky