Prodej pozemku pro bydlení, Mnichovice - Myšlín, 1025 m2

Mnichovice, Myšlín


5 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 118 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mnichovicích

Popis

Prodej stavebního pozemku Praha Mnichovice se stavebním povolením.

Nabízíme prodej zajímavého pozemku o celkové výměře 1025 m² v obci Myšlín, ulice Pod Borováčkem s projektem a  s rozběhnutým procesem stavebního povolení na výstavbu rodinného domu - očekávané vydání na jaře 2025. Místo poskytuje soukromí díky vzrostlým a plodícím stromům (ořešák, jabloně, slívy, třešeň). Nyní na pozemku stojí chata.

Je možno využít již připravený stavební projekt, nebo lze samozřejmě postavit patrovou stavbu odlišného rodinného domu dle územního plánu možnost zastavění až 20 % plochy.  Stavbu lze zahájit v podstatě v příštím roce. Pokud hledáte klidné místo v přírodě pro svůj nový domov, máme pro vás ideální nabídku!

Plánovaný patrový dům je orientován na jih, vzrostlé stromy vytvářejí přirozený stín. Architekt respektuje okolní krajinu včetně použití materiálů v kombinaci dřevo – beton – sklo. Hlavními znaky domu jsou velké prosklené plochy, čisté designové linie a pohledový beton v kombinaci se dřevem, stěrkami a podlahovým vytápěním.  Součástí projektu je i možnost vybudování biobazénu.

Na pozemku je studna, která má vydatný pramen pitné vody! 

Inženýrské sítě (elektřina již na pozemku) voda a kanalizace a jejich napojení na dům jsou součástí projektu. Příjezdová komunikace vede až k pozemku.

Zahrady v Myšlíně jsou známé svou relaxační eko-farmou. Obec společně s Mnichovicemi nabízí veškerou občanskou vybavenost jako jsou obchody, restaurace, školy, školky (vč. Lesní MŠ a Montessori), lékaři, pošta a další. 

Dojezdová vzdálenost do Prahy je cca 20 minut po dálnici, což z pozemku s projektem domu vytváří ideální doporučení pro klienty, kteří chtějí začít co nejdříve stavět, žít v přírodě, ale zároveň být v dosahu velkoměsta.

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Mnichovice, Myšlín
ID
N90574
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1025 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alena Černá

Alena Černá

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mnichovicích (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky