Pronájem bytu 2+kk, České Budějovice - České Budějovice 6, 33 m2

České Budějovice 6


11 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků, + provize RK)


Regionální dodavatelé v Českých Budějovicích

Popis

Nabízíme k pronájmu útulný, zrekonstruovaný byt 2+kk o ploše 35 m2, umístěný v 1. patře modernizovaného a zatepleného cihlového domu s výtahem. Dům se nachází na klidné ulici Štítného, přímo v centru Českých Budějovic, a byt je orientován do tichého dvora, což zaručuje příjemné bydlení bez ruchu města.
Dispozice bytu zahrnuje: obývací pokoj spojený s kuchyňskou linkou, ložnici a koupelnu se sprchovým koutem a WC. Kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči, jako jsou trouba, digestoř a elektrická varná deska. Centrální vytápění zajišťuje plynový kotel, ohřev vody je řešen bojlerem. K bytu náleží také prostorný sklep, který nabízí dostatek úložného prostoru.
V blízkém okolí najdete kompletní občanskou vybavenost včetně obchodního centra Mercury a vlakového nádraží. Pro ty, kteří potřebují parkování, je možné si za příplatek 1 200,- Kč pronajmout parkovací stání ve dvoře domu.
Měsíční nájem činí 11 500 Kč + poplatky 1 600 Kč pro jednu osobu. Elektřina se převádí na nájemce, orientační výše činí 1 400 Kč. Vratná kauce je stanovena na 18 000 Kč a odměna realitní kanceláře odpovídá výši jednoho měsíčního nájmu. Byt bude volný od 1. ledna 2025, s možností nastěhování i dříve po domluvě.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Cena
11 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
České Budějovice 6
ID
EK-7529
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
33 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Eva Kasandová

Eva Kasandová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Českých Budějovicích.

Podobné nabídky