Prodej rodinného domu, Moravský Beroun - Sedm Dvorů, 201 m2 (ID: 1604180)

Moravský Beroun, Sedm Dvorů


3 650 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 395 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Moravském Berouně

Popis

Pokud hledáte klid od městského ruchu a máte zájem o chov zvířat, nabízím vám ideální dům s rozlehlým pozemkem v obci Sedm Dvorů. Celková zastavěná plocha včetně nádvoří činí 1 355 m² a k tomu patří krásná zahrada.

Jedná se o klasické stavení se sedlovou střechou a přilehlými přístavbami. V domě najdete kuchyni s kamny a plynovým sporákem na bombu, tři prostorné pokoje, z nichž jeden z nich a chodba má nádherné klenuté stropy. Koupelna a toaleta jsou oddělené, a kuchyň disponuje komorou, která slouží jako úložný prostor. Dům, pocházející z roku 1940, je postaven z kamene a cihel, částečně podslepen a nabízí prostornou půdu pro uskladnění věcí. Nemovitost je připojena na obecní vodovod, odpady jsou řešeny septikem, který se vyváží jednou ročně. Střecha byla kompletně rekonstruována před dvěma lety a je pokryta trapézovým plechem.

Na dům navazují užitkové prostory, jako jsou chlévy, prádelna a dřevárna, a na pozemku najdete i prostornou stodolu. Zahrada je okrasná a dobře udržovaná. Vytápění domu je zajištěno kotlem na dřevo a uhlí, v kuchyni jsou navíc kamna. Podlahy v domě jsou betonové, pokryté PVC, s vyjímkou předsíně, koupelny a toalety, kde je položena dlažba. Jeden z pokojů má dřevěnou podlahu.

Provozní náklady zahrnují:

elektřina 1 450 Kč měsíčně,
voda (obecní) 1 500 Kč čtvrtletně,
poplatek za popelnici 850 Kč ročně.
Vše je za jednu osobu.

Sedm Dvorů je součástí města Moravský Beroun v okrese Olomouc, vzdálená přibližně 2 km jižně od centra. Město se nachází na hranici Nízkého Jeseníku, který je známý svou malebnou krajinou, tradičními vesničkami a krásnými přírodními

Přijďte se podívat a zažít tento dům a jeho atmosféru na vlastní kůži!

Cena
3 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Moravský Beroun, Sedm Dvorů
ID
1389
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
201 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
201 m2
Podlahová plocha
201 m2
Plocha nemovitosti
4898 m2
Plocha zahrady
3297 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Štěrková
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Renáta Sirotková

Renáta Sirotková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Moravském Berouně.

Podobné nabídky