Prodej bytu 3+kk, Hostovlice, 78 m2

Hostovlice


4 659 500 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 206 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Hostovlicích

Popis

Explicit Reality a Tomáš Batík Vám s potěšením nabízejí ke koupi exkluzivní bytové jednotky v rámci atraktivního developerského projektu. Tento projekt zahrnuje kompletní rekonstrukci budovy bývalé školy, kterou čeká proměna v moderní rezidenční komplex s dvanácti bytovými jednotkami. Každá z těchto jednotek je navržena s důrazem na komfort a kvalitu bydlení.

Ke každé bytové jednotce je zajištěno vlastní parkovací stání, což je velkou výhodou, sklep . Přízemní byty nabídnou svým majitelům navíc soukromou předzahrádku, ideální pro odpočinek nebo zahradničení. Naopak podkrovní byty jsou vybaveny klimatizací, která zajistí příjemné klima i v horkých letních měsících. Ke každé bytové jednotce je navíc k dispozici sklep, který poskytne další úložný prostor.

Nabízíme Vám byt o dispozici 3+kk s celkovou plochou 78 m2, nacházející se v obci Hostovlice, jen 7 minut jízdy od města Čáslav. Tento byt je situován v přízemí cihlového domu a součástí je prostorná předzahrádka o velikosti 143 m2, která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci nebo venkovní aktivity.

Jednou z hlavních výhod tohoto bytu je samostatný vchod přímo z vnějších prostor domu, což zajišťuje maximální soukromí a pohodlí. Dispozice zahrnuje tři pokoje. Obývací pokoj propojený s kuchyní, ze kterého je vstup na prostornou, západně orientovanou předzahrádku. Z obývacího pokoje, který je průchozí, vedou dveře do dvou dalších pokojů, orientovaných na jih a západ, což zajišťuje dostatek slunečního světla po celý den.

Z chodby je přístup na samostatnou toaletu a do zděné koupelny, která svou velikostí umožňuje instalaci vany i sprchového koutu. K dispozici je také dostatek místa pro pračku a sušičku.

Kuchyně je připravena k montáži dle Vašich představ. Nabídne tak dostatek prostoru pro přípravu jídla, úložné prostory a pohodlné umístění jídelního stolu pro čtyři osoby. Výhodou jsou trojskla na oknech, která zajišťují dostatek klidu, přirozeného světla a větrání.

Ve vstupní chodbě, na toaletě a v koupelně je položena dlažba, zatímco ve všech ostatních pokojích je kvalitní vinylová podlaha. Byt je vytápěn podlahovým vytápěním pomocí tepelného čerpadla.

Celý dům právě prochází kompletní rekonstrukcí.

Dalšími přednostmi jsou klidná lokalita a vynikající dostupnost do okolních měst autem i veřejnou dopravou. V prosinci bude zřízena přímá autobusová linka vedoucí na hlavní nádraží v Kolíně, odkud je možné pohodlně pokračovat až do centra Prahy.

V obci se nachází obchod a nově vybudované dětské hřiště v okolí domu.

Energetický štítek je dle zákona uveden s klasifikací D - méně úsporná.

K tomuto bytu náleží dvě parkovací stání, která jsou zahrnuta v prodejní ceně.

Majitelé si vyhrazují právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce, případně i formou elektronické aukce.

Neváhejte si sjednat prohlídku tohoto krásného bytu. Těším se na Vás,

Cena
4 659 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Hostovlice
ID
01999
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
78 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
119 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Batík

Tomáš Batík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Hostovlicích.

Podobné nabídky