Prodej rodinného domu, Jablonec nad Jizerou - Blansko, Blansko, 110 m2

Jablonec nad Jizerou, okres semily


4 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 493 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jablonci nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám rodinný dům o dispozici 5+1, který je zasazen do krásné přírody v horském městečku v Podkrkonoší, Jablonci nad Jizerou (od Rokytnice nad Jizerou 5 km, od Harrachova 16 km). Jedná se o dvoupodlažní dům s obytným podkrovím a zastavěnou plochou 77 m2 na pozemku o celkové výměře 372 m2.

Dispozice nemovitosti:
-Přízemí (1.NP) – chodba, obývací pokoj s kamny, ložnice, kuchyň, koupelna, oddělaná toaleta, veranda (72 m2)
-Obytné podkroví (2.NP) – 2x pokoj (38 m2)

Obvodové zdi jsou smíšené, převažuje roubení, ale část zdí je cihelná. Stropy jsou dřevěné – trámové, okna původní dřevěná (mimo verandy, kde jsou novější plastová s dvojsklem), krov je zateplen 20 cm vaty a zaklopen sádrokartonovými deskami, střecha je kombinace šablon eternitu a plechové krytiny. Komín je vyvložkovaný a plně funkční. Povrchová úprava podlah je v přízemí převážně dlažba, v podkroví koberce na dřevotřískových deskách.

Objekt je napojen na vodovodní řad, kanalizaci i elektřinu (220/380 V). Topení je primárně přímotopy, nicméně lze vytopit i kamny na tuhá paliva (dřevo). Rozvody vody jsou původní (zřejmě pozink., tlak v pořádku), ohřev vody zajišťují el. průtokové ohřívače. Elektřina převážně v mědi. K zalévání zahrady je k dispozici studna s užitkovou vodou. PENB nebyl předložen, proto je uváděna třída G.

V SZ části rovinaté zahrady je umístěna pergola, která umožnuje příjemné posezení obzvlášť v letních měsících. Kolem západní části zahrady vede po hranici pozemku udržovaný živý plot, který zajišťuje dostatek soukromí. Zahrada je tvořena převážně travním porostem a okrasnou flórou. Na dům v severní části navazuje garáž, která je rovněž předmětem prodeje a je již zahrnuta v ceně.

Přístup k nemovitosti je zajištěn po asfaltové celoročně udržované komunikaci.

Jablonec nad Jizerou poskytuje veškerou občanská vybavenost, jako jsou restaurace, obchody, ZŠ a MŠ, lékař, pošta, vlakové nádraží, lyžařský areál Kamenec.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, budu se na Vás těšit na prohlídce.

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Jablonec nad Jizerou, okres semily
ID
920416
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
135 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
77 m2
Podlahová plocha
110 m2
Plocha nemovitosti
375 m2
Plocha nebytových prostor
25 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jiří Lukeš

Ing. Jiří Lukeš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jablonci nad Jizerou.

Podobné nabídky