Prodej ubytování, Karlovy Vary, Stará Louka, 1708 m2

Stará Louka, Karlovy Vary


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Jedinečná příležitost investovat do historie a luxusu v samém srdci Karlových Varů! Nabízíme k prodeji prestižní hotel Ostende, který se nachází na jedné z nejvyhledávanějších adres v lázeňské zóně tohoto světoznámého města. Tento historický skvost, známý svou tradicí a elegancí, je místem, kde se snoubí kouzlo minulosti.

Hotel Ostende vždy poskytoval svým hostům nezapomenutelný zážitek a ztělesňuje atmosféru klasického lázeňského města. Budova dýchá šarmem starých časů, kdy Karlovy Vary přitahovaly aristokracii a významné osobnosti z celého světa.

Vnitřní prostory hotelu jsou prostorné a nabízejí zařízené pokoje s úchvatným výhledem na lázeňské kolonády a okolní přírodu. Hotel disponuje 26 pokoji od standartních pokojů až po apartmány. Další pozitivum hotelu je také wellness zóna, která je skvělým místem pro relaxaci po dni stráveném procházkami po historickém městě či po lázeňských lesích.

Restaurace hotelu Ostende byla vždy oblíbeným místem nejen pro hotelové hosty, ale i pro místní obyvatele. Stylové prostředí, špičková gastronomie a pečlivě sestavené menu nabízeli nezapomenutelné kulinářské zážitky.
K dispozici je také bar, který je ideálním místem pro večerní posezení s přáteli či obchodními partnery.

Lokalita hotelu nemůže být lepší – Karlovy Vary jsou synonymem pro krásu, zdraví a kulturu. Vaši hosté budou moci využít bohaté nabídky lázeňských procedur, procházek po kolonádách a navštívit slavné prameny, které po staletí lákaly návštěvníky z celého světa. Blízkost významných kulturních akcí, jako je Mezinárodní filmový festival, městské divadlo či galerie, zajišťuje stabilní zájem o ubytování po celý rok.

Pro ty, kteří hledají víc než jen nemovitost, ale i šanci vytvořit něco skutečně výjimečného. Vstupte do historie Karlových Varů a napište její další kapitolu.

Staňte se součástí této úžasné historie. Hotel Ostende čeká na nové majitele, kteří ocení jeho krásu, jedinečnou polohu a potenciál.

Pro více informací a možnost prohlídky nás prosím kontaktujte. Tento unikátní hotel může být brzy váš!

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Stará Louka, Karlovy Vary
ID
294-NP01312
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1708 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
276 m2
Plocha nemovitosti
347 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Telefon, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Karlových Varech.

Podobné nabídky